Het nieuwe Assassin’s Creed-rapport bevat slecht nieuws voor de volgende game

volgende Doctrine moordenaar Het spel kan een fundamentele afwijking zijn van de ValhallaEn de Episch, En de Middelen, En het zou nog lang niet uitkomen, ervan uitgaande dat dit het geval is. Praten over de volgende aflevering in de serie is prominent aanwezig Doctrine moordenaar Het lek geciteerde woord dat het dichter bij games zoals Onbekend Van Valhalla, dat natuurlijk een aantal oren heeft terwijl anderen angstig zijn. De game lijkt zich te concentreren op de voormalige koning van Engeland, Richard Leeuwenhart, en het klinkt cool, maar het lijkt er helaas ook op dat het op het ijs is gezet of zelfs is geannuleerd. Als gevolg hiervan vertelt het lek fans van de serie dat ze helemaal tot 2023 kunnen wachten om de volgende inzending in de franchise te spelen, een lange tijd voor een serie om te slingeren tussen jaarlijkse en halfjaarlijkse releases.

Het nieuwe rapport komt eraan j0nathan, En de Doctrine moordenaar Een insider die van binnen naam heeft gemaakt Doctrine moordenaar Maatschappij om de details nauwkeurig te verplaatsen Assassin’s Creed Valhalla Voordat het wordt onthuld. Volgens de link kan de game worden geannuleerd, omdat het team dat de ontwikkeling leidde nu aan DLC werkt Assassin’s Creed Valhalla.

Hoe het ook zij, zelfs als deze game de ontwikkeling hervat, zal deze dit jaar niet worden uitgebracht. Het lek geeft zelfs aan dat het steeds onwaarschijnlijker wordt dat we een nieuw product krijgen Doctrine moordenaar Ook in 2022, wat betekent dat fans tot 2023 konden wachten op de volgende aflevering.

READ  Gunjan Saxena filmrecensie: Dit is wat Taran Adarsh, Sumit Kadel en andere critici zeggen over de film van Jahnvi Kapoor

Over Richard’s game gesproken, het lek beweert dat het heel anders is dan de laatste paar afleveringen, die allemaal grote open werelden en open gameplay bevatten. In plaats van door te gaan, zou dit nieuwe spel “bijna lineair” zijn geweest, waarbij elk “spelniveau” zijn halfopen wereld was. Kortom, het lek beweert dat het spel meer zal zijn Onbekend-zoals wie Valhalla-Zoals.

J0nathan gaat dieper in op het spel en beweert dat het spel de Derde Kruistocht (1189-1192) en Richard’s reis naar het VK zou hebben omvat. Natuurlijk zullen spelers niet Richard zelf spelen, maar eerder zijn lijfwacht.

Een ander speelbaar personage lijkt echter ook Fatal te zijn, aangezien het lek aangeeft dat de game zich vanuit twee perspectieven zou ontvouwen, waarbij de twee personages elkaar uiteindelijk kruisen.

Helaas lijkt het erop dat dit project – gemaakt door Ubisoft Sofia – mogelijk is verpakt, wat jammer is, omdat het uitgangspunt, van gameplay tot verhaal, er geweldig uitziet.

Dit gezegd hebbende, moet u dit voorlopig allemaal voorzichtig doen, aangezien alle informatie niet officieel is. Op het moment van publicatie heeft Ubisoft hier geen commentaar op gegeven. We verwachten niet dat dit zal veranderen, maar als dit het geval is, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Written By
More from Aubrey Mason

Onder ons, Spelunky 2 en 17 andere games getoond op Nintendo Indie World Showcase

Nintendo sloot het jaar af met een nieuwe Indie World Showcase. Er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *