Nieuwe functies NBA 2K22 onthuld voor W Series PS5 en Xbox

De 2K Games NBA 2K-serie schenkt meer liefde en aandacht aan het vrouwelijke element van esports tijdens de iteratie van PlayStation 5 en Xbox Series-consoles van dit jaar, aangezien de uitgever details onthulde over de nieuwe functies van NBA 2K22 The W PS5 en Xbox Series. W staat voor de WNBA-component van NBA 2K22 en wordt dit jaar verhoogd naarmate de game debuteert op de huidige generatie consoles.

Bekijk alle nieuwe en aankomende functies die door 2K Games worden beschreven in een speciale editie van NBA 2K’s Courtside Report:

  • Vooruitgang nieuwe speler – Met de nieuwe functie Badge Advancement kunnen spelers badges verdienen om hun games te verbeteren terwijl ze op weg zijn om WNBA-legendes te worden. Concurreren op of het veld belasten In de praktijk kunnen spelers badges uitrusten en upgraden om hun MyPLAYER-builds aan te passen op basis van hun unieke specialisaties;
  • Ervaring buiten de dag – W introduceert drie nieuwe speelbare activiteiten om rustdagen te laten tellen. Vechtpartijen, teamoefeningen en contactoefeningen bieden spelers de mogelijkheid om hun carrière aan te scherpen terwijl ze zich gedurende het seizoen ontwikkelen. In de eerste franchise kunnen historische en huidige WNBA-sterren worden uitgedaagd in communicatieoefeningen om nieuwe vaardigheden op te doen op weg naar grootsheid;
  • W-Online – terug naar NBA 2K22 Voor PlayStation 5 of Xbox Series X-consoles | S, W Online biedt nieuwe manieren om verbinding te maken met de 2K-gemeenschap. Spelers kunnen vóór het matchmaking-proces een band opbouwen met vrienden om als team het veld op te gaan. Door games te spelen in The W Online, kunnen spelers seizoen XP verdienen naarmate ze hoger komen om nieuwe prijzen en prijzen te verdienen.
READ  Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten

NBA 2K22 wordt op 10 september 2021 uitgebracht voor consoles en pc.

Meer lezen over NBA 2K22:

Written By
More from Vanessa Hale

Het Xbox Series X-rapport is mogelijk zojuist gelekt van zijn grootste exclusieve tot nu toe

De Xbox Series X heeft mogelijk exclusieve hardware die groter is dan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *