Xiaomi test de eerste bètaversie van MIUI 12 met Android 12 voor Mi 11

Android 12 bereikte onlangs bèta 4.1 als een bugfix in bèta 4 die een einde maakte aan platform-API’s en app-gericht gedrag. Dit jaar sloten OEM’s zich aan bij het feest, maar we hebben ze alleen gezien rond de eerste release met onbekende vanille Android-builds, waarbij de meesten ervoor kozen om niet meer versies uit te brengen op basis van Android 12 Beta. Nu we de algemene release van Android 12 naderen, zien we nu OEM’s hun premiumversies van Android 12 testen. Xiaomi voegt zich weer bij de Android 12-line-up, dit keer met MIUI 12, en test de eerste MIUI 12. Bètaversie met Android 12 voor Mi 11.

Xiaomi heeft nu de bètaversie van MIUI 12 uitgebracht (China alleen) met Android 12 als basis voor Mi 11. Onthoud dat dit een bestand is Een gesloten huis bouwen Het is gericht op de Chinese varianten van de Mi 11, dus je zult geen Google Play-services of vooraf geïnstalleerde Google-apps vinden. In vergelijking met MIUI 12 / MIUI 12.5-versies op basis van Android 11, kunnen sommige functies onvolledig zijn of volledig ontbreken in deze op Android 12 gebaseerde versie. Ten slotte is het zeer waarschijnlijk dat de taalopties beperkt zijn tot alleen Chinees en Engels.

Updatepakketten zijn normaal herstelbare zip-bestanden, maar Een geautoriseerd Mi-account is nog steeds vereist voor bètatesters om te downloaden. De beperking kan theoretisch worden omzeild door te flashen via TWRP. Overstappen van de ene grote Android-versie naar de andere is een zeer ingewikkeld proces, dus het wordt ten zeerste aanbevolen Maak een back-up van uw gegevens alvorens verder te gaan.

Download MIUI 12 beta (China) op basis van Android 12 voor Mi 11 (Venus)

Xiaomi Mi 11 XDA-forums

Het is nog niet duidelijk of andere apparaten in de Mi 11-familie de komende dagen ook deze apparaten met Android 12 zullen ontvangen. De bètaversie zonder Android 12 is beschikbaar gemaakt voor Mi 11 Ultra (star) en Mi 11i/Mi 11X Pro/Redmi K40 Pro (haydn), dus hopelijk zullen die ook verschijnen. Net als bij Xiaomi-smartphones maakt de basisversie van Android niet zoveel uit als de topversie van MIUI, dus het is onwaarschijnlijk dat gebruikers meteen merkbare veranderingen zullen zien. We zullen het ontwerp binnenkort testen en de functies benadrukken.


Met dank aan XDA-leden Tweet insluiten En Tweet insluiten voor downloadlink!

Written By
More from Eda Greene

KTET-examen 2021: toegangskaart vrijgegeven! downloaden van ktet.kerala.gov.in; Bekijk hier de gedetailleerde gids en testdatum

Kerala Teachers Eligibility Test (KTET) 2021-toegangskaarten zijn op woensdag 25 augustus 2021...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *