Nieuwe Identity Solutions-applicatie voor Salesforce-gebruikers

Apps stelt Signicat Identity Expert en Salesforce Partner beschikbaar via Salesforce AppExchange. Organisaties die Salesforce gebruiken, kunnen klanten of gebruikers toestaan ​​in te loggen met elektronische ID’s zoals iDIN, DigiD, eHerkenning en itsme.

Volgens de initiatiefnemers is Signicat – Identity Solutions geschikt voor alle scenario’s waar identiteit een rol speelt. De app kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor online identificatie en authenticatie van klanten of gebruikers, en het opzetten en ondersteunen van Know Your Customer (KYC) en Know Your Business (KYB) processen.

Tot slot kan de app gebruikt worden om documenten zoals de Ultimate Owner Statement (UBO) digitaal te ondertekenen. De verschillende functies van Signicat zijn nu beschikbaar op het Salesforce-platform.

Organisaties kunnen de app downloaden via Salesforce AppExchange en de app configureren in hun eigen omgeving. Vervolgens gaan ze een contract aan met Signicat om bijvoorbeeld inloggen met DigiD, iDIN of eHerkenning mogelijk te maken.

Aangezien er geen vorm van token is, kan de implementatie tot 95 procent sneller zijn dan wanneer bedrijven 1-op-1 koppelingen zouden moeten realiseren met verschillende eID’s. Signicat zorgt ook voor het onderhoud van eID-verbindingen, wat de beheerslast tot een minimum moet beperken.

Het gebruik van vertrouwde elektronische identificatiemiddelen geeft een hoge mate van zekerheid over identiteiten. Dit ondersteunt de naleving van wet- en regelgeving zoals de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), eIDAS en de Wet Digitale Overheid (Wdo).

READ  Toestand! En speel oorlogsspelletjes op Android en iPhone
More from Madison Garrett

Deze 3D-thuistour is het beste toevallige videospel van 2020

Home Ronde van 8800 Blue Lick Rd.Screenshot: Redfin “Zoek de badkuip.” Dat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *