Speel deze geweldige Resident Evil: Village x Castlevania-game

Screenshot van Residentvania

Resident Evil: The Village Het heeft een eng oud kasteel vol vampiers. Castlevania Het heeft een eng oud kasteel vol vampiers. Je kunt zien waar dit gebeurt.

Residentie Het is een klein begroetingsspel gemaakt door OcO heel Hassan. Het resultaat van twee maanden werk, met elk item in het spel aangepast, het loopt en ziet er veel uit CastlevaniaJij bestuurt alleen Ethan Winters, niet Simon Belmont.

Zelfs leveldesign is een kruising, met Castlevania’s De openingsfase na de verandering van het kasteel van Dmitrescu. Het is nu beschikbaar op itch.io, bestuurt het toetsenbord en je kunt hieronder een trailer bekijken:

via computer spelletjes , NSDit is de officiële beschrijving van OcO:

De ontwikkeltijd was in totaal twee maanden. Elk item wordt op bestelling gemaakt, maar de game zelf is volledig gratis en kan niet worden verkocht omdat het een fangame is.

Het eerste wat ik dacht tijdens het spelen van “Resident Evil: Village” was hoeveel het me deed denken aan “Castlevania”, dus ik dacht dat ik de twee zou mixen. Ik koos het eerste niveau van de originele NES “Castlevania”, gemengd met de sectie Castle Dimitrescu van “RE: Village”.


Resident Evil Village: Kotaku Review

Afbeelding voor het artikel genaamd Speel deze fantastische Resident Evil x Castlevania-game

Slechts een paar jaar geleden markeerde Resident Evil 7 een terugkeer naar zijn overlevingshorrorwortels en zette een hoge standaard voor zijn definitieve vervolg. Hoewel Resident Evil Village nog steeds ten prooi valt aan de meest schadelijke problemen van de serie, met name de onvermijdelijke scheeftrekking van horror naar actie en bazen die van moment tot moment niet helemaal overeenkomen met solide gameplay, overschaduwen deze tekortkomingen niet de frequentie waarmee ze voorkomen. Het spel raakt alle cilinders. Village kan het potentieel van zijn directe voorganger misschien niet waarmaken, maar het is een veilige nieuwe inzending in de serie die dezelfde amusementszorg oproept als mijn favoriete Resident Evil-games en een aantal interessante rimpels biedt voor waar de franchise naartoe zou kunnen gaan.

READ  Animal Crossing: New Horizons Nintendo Direct komt volgende week
Written By
More from Aubrey Mason
Vrouw doet zich voor als politieagent, geeft nepuitdagingen uit aan COVID-overtreders, wordt gepakt
20-jarige vrouw doet zich voor als politieagent in Delhi, vaardigt nepuitdagingen uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *