Overwatch 2-ontwikkelaars pronken met de ontwerpen van New York, Rome en de nieuwe helden

Je krijgt Overwatch 2 waarschijnlijk niet snel, maar dat betekent niet dat je geen opwinding krijgt om de rage te krijgen. Blizzard’s laatste geposte Habits op BlizzCon 2021 bevat een blik op twee nieuwe kaarten en enkele nieuwe Overwatch 2-optredens voor bekende helden.

Overwatch 2 was vreemd genoeg afwezig in het openingssegment, maar we kijken nog steeds naar wat er achter de schermen gebeurt in het diepe duikbord. Overwatch 2 zal een reeks nieuwe kaarten bevatten, maar de twee die we vanavond hebben gezien, zijn Rome en New York. Blizzard’s versie van Rome ziet oude architectuur en de toekomst van Overwatch. Er is zelfs het Colosseum, dat een goede plek lijkt om tegen de vervelende Reaper te vechten.

Deze aankomende kaart van New York heeft een vergelijkbare ontwerpfilosofie. Het heeft de klassieke stadsarchitectuur opgesplitst naast de hi-tech ontwerpen van de toekomst van Overwatch. Blizzard onthult ook dat het ook dynamisch weer op elke kaart brengt. Als u Anubis gebruikt, kan uw zicht worden verstoord door een zandstorm. We hebben niet gezien hoe dit de nieuwe kaarten zal beïnvloeden, maar we kunnen voorlopig onze fantasie gebruiken.

We hebben ook gekeken naar enkele van de nieuwe looks die sportieve persoonlijkheden zullen zijn. Deze keer leerden we hoe McCree, Pharah, Reaper en Widowmaker eruit zouden zien in Overwatch 2. Je kunt het hieronder zelf zien:

Blizzard gaf ons ook een kort overzicht van de missies van de helden, die we kunnen spelen om onze helden bij te werken. We hebben ook een aantal nieuwe vijandelijke eenheden gezien, waaronder een enkele robot die eenmaal naar je toe kruipt.

READ  Empire of Sin krijgt releasedatum en pre-order trailer

De releasedatum van Overwatch 2 zal dit jaar waarschijnlijk niet plaatsvinden, maar er is hoop in 2022. Activision Blizzard maakte in een recente oproep voor inkomsten duidelijk dat de game dit jaar niet zal worden uitgebracht, maar dat 2022 een “belangrijk jaar” van Blizzard zal worden.

Als je in de tussentijd op zoek was naar iets om je te sturen, hebben we ruzie gemaakt met alle Overwatch 2-helden die we tot nu toe hebben gezien. We hebben ook een tutorial geschreven over de talenten van Overwatch 2 om een ​​licht te laten schijnen op wie ze zijn en hoe ze je gameplay zullen verwarren.

Written By
More from Max Mcgee

Maharashtra Lockdown verlengd tot 31 augustus, restaurants worden toegestaan

Grote openbare bijeenkomsten en gemeenten blijven in Maharashtra verboden. Mumbai: De COVID-19-vergrendeling...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *