Nieuwe PS5-update met M.2 SSD-ondersteuning komt morgen

De firmware-update is al een tijdje beschikbaar voor bètatesters, maar wordt morgen voor iedereen vrijgegeven. Met de patch kunnen gamers hun opslagruimte uitbreiden met M.2 SSD’s.

Gebruikers kunnen de opslag uitbreiden door de consolekap te verwijderen en de interne SSD-houder te verwijderen met een schroevendraaier. Ook SSD’s moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo is een snelheid van 5,5 Gb/s vereist en mag het onderdeel maximaal 22 mm zijn. De volledige lijst met vereisten is te vinden op: playstation-site. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen games worden gedownload of naar schijf worden verplaatst.

Bovendien kunnen spelers hun eigen controlecentrum aanpassen na het downloaden van de update. 3D-audio is ook te horen via de luidsprekers, waar gebruikers de kamerakoestiek kunnen meten met behulp van de DualSense-microfoon. Ook worden verschillende versies van games, zoals de PlayStation 4 en PlayStation 5 versies, apart weergegeven op het hoofdscherm en duidelijker aangegeven door een icoon. Bovendien zou de bibliotheek overzichtelijker moeten zijn door eerst geïnstalleerde games weer te geven.

De volledige lijst met aanpassingen is: Hier lezen. Ben je benieuwd welke SSD je het beste kunt gebruiken voor je PS5? Klik dan hier.

READ  De ondernemer | Waar een crisis niet toe kan leiden: ondernemer ...
More from Madison Garrett

Clubhouse is officieel gelanceerd op Android, maar niet de onze

Clubhouse heeft nu een officiële Android-app. Helaas kunnen we deze nog niet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *