Nieuwe Xbox Game Pass-games december 2020: Doom Eternal, Control en meer

Xbox Game Pass-abonnees die de service willen testen nieuwe pre-installatiefunctie vindt december is boordevol kandidaten. Controle en Doom Eternal trappen af ​​op 3 december en ze worden gevolgd door aanbiedingen die zo divers zijn als Dragon Quest 11‘s Definitive Edition, en de motorsport-precisiesim Race-afwerking.

In totaal komen er 17 games naar de Xbox Game Pass in de week tussen donderdag 3 december en 10 december. Veel daarvan zijn afkomstig van Microsoft’s ID @ Xbox-promotie voor indiegames, waaronder Slime Rancher, Ja, uwe genade (een koninkrijksbeheer RPG), Roep van de zee, Superhot: Mind Control Delete, en Yooka-Laylee en het onmogelijke hol.

In aanvulling op Doom Eeuwig, Microsoft is ook afgepeld Woede 2 (voor Android-streaming) uit de bibliotheek van Bethesda. En nog acht games zullen krijgen touch-control optimalisatie voor streaming naar Android, inclusief Bloodstained: Ritual of the Night, Golf met je vrienden, en Ikenfell. En op 10 december krijgen pc-abonnees toegang tot EA Play’s bibliotheek met games.

De bibliotheek deze maand verlaten: eFootball PES 2020 voor Xbox One op 11 december; Metro: Last Light Redux voor pc op 15 december; De Turing-test voor beide op 15 december, en Untitled Goose Game op de console op 15 december. Game Pass-abonnees kunnen deze games met korting kopen voordat ze de bibliotheek verlaten.

Abonnees op Xbox Game Pass Ultimate (die Xbox Live Gold bundelt met Game Pass) kunnen ook een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen voor Disney Plus (als ze een nieuwe abonnee zijn) en de pro rasslin ‘/Versnellingen 5 crossover dat zet tagteam The New Day in de avatar-opstelling voor meerdere spelers. Xbox-draad heeft meer details.

READ  Anodyne 2: Return to Dust komt op 18 februari naar PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Adidas lijkt samen te werken met Xbox voor de sneakersamenwerking

Gordel in iedereen, console-oorlogen lijken de straat op te gaan – letterlijk....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *