Xbox geeft gratis cadeaubonnen weg voor de Countdown Sale 2020

Ja, het is weer zover! Microsoft stuurt opnieuw een reeks gratis Xbox-cadeaubonnen naar verschillende Xbox-gebruikers over de hele wereld, schijnbaar ter ere van de enorme Aftelverkoop voor Xbox in de Microsoft Store.

In plaats van via de console te worden verzonden, verschijnen deze codes in e-mails van Xbox met de titel ‘Geschenken voor gamers gemakkelijk gemaakt“, dus controleer de e-mail die aan je Xbox-account is gekoppeld om te zien of je iets hebt ontvangen!

Als je het hebt, kun je als volgt de code vinden (met dank aan GoGoGadgetReddit):

“Controleer op een e-mail van de Xbox-nieuwsbrief, [email protected], getiteld “Gifts for Gamers Made Easy”. Blader door de e-mail naar beneden en zoek naar een afbeelding van een groene trofee met het Xbox-embleem. Rechts van de trofee bevindt zich een klein ingepakt geschenkdoosje dat moet schudden. Klik op de geschenkverpakking om de verborgen verrassing in de Xbox-nieuwsbrief te vinden! “

Microsoft deelt soms “verborgen verrassingen” zoals deze uit via e-mail, en ze zijn meestal vrij snel uitverkocht – dus zorg ervoor dat u uw code zo snel mogelijk inwisselt om deze te bevestigen.

Voor zover we weten, worden deze cadeaubonnen verzonden naar gebruikers in verschillende landen over de hele wereld, en u kunt het equivalent van ongeveer £ 5 / $ 5 verwachten als u bent geselecteerd. Helaas zijn we niet geweest!

Heb je een gratis Xbox Gift Card per e-mail ontvangen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  FIFA 22 brengt "nieuwe gameplay-technologie" naar Xbox Series X, Series S in oktober
Written By
More from Vanessa Hale

Het Indiase bedrijf Akshay Kumar van Bollywood lanceert een tactisch mobiel spel na het verbod op PUBG

NEW DELHI – Een Indiaas bedrijf gaat een battle royale mobiele videogame...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *