Nieuwe Xbox-games – 5 februari tot 11 februari

Nieuwe Xbox-games – 5 februari tot 11 februari
Xbox-spelers zullen hun achterstanden opnieuw moeten schudden 15 nieuwe Xbox-games Het wordt gelanceerd in de Xbox Series

Hoewel het volgende week rustiger zal zijn qua grote releases, zijn er toch nog enkele interessante games op komst. Op 8 februari verschijnen The Inquisitor, Ikonei Island: An Earthlock Adventure en Cannibal Abduction.

Hier zijn de details van alles wat volgende week naar de Xbox-wereld komt. Laat ons weten welke van deze je van plan bent op te halen in de reacties!

6 februari

Alisa Developer Cut — Xbox-serie

Stap in het gouden tijdperk van actie-avonturenspellen met horrorthema wanneer je in de schoenen stapt van Alisa, een koninklijke agent die de taak heeft een gezochte crimineel op te sporen – die wordt vervoerd en opgesloten in een vreemd Victoriaans landhuis dat wordt achtervolgd door vreemde mechanische poppen. Deze ontwikkelaarsversie is de definitieve versie van ALISA's veelgeprezen nummer.

Sidney Hunter en de Mayavloek — Xbox-serie

In dit perfecte eerbetoon aan klassieke actieplatformgames speel je als Sidney Hunter, een ontdekkingsreiziger die tijdens zijn ontdekkingstocht vast komt te zitten in een Maya-piramide!

7 februari

Dungeonoid 2 Awakening — Xbox-serie

Baan je een weg naar de overwinning in een avontuurlijke mix van nostalgische gamegenres!

De klassieke kerkercrawl krijgt een verbluffende wending in Dungeonoid 2 Awakening, een top-down avontuur gepresenteerd in een retro pixel art-stijl! In deze mash-up kies je uit 4 rollenspelklassen, elk met hun eigen unieke statistieken en vaardigheden, en begin je vervolgens aan een zoektocht om het kwaad te verslaan door een drijvend platform te besturen en onderweg magische bollen in doelen te transformeren.

Verplaats het platform naar links of rechts onder aan het scherm en laat de bol stuiteren om hem in het spel te houden. Laat de bol voor je uit vliegen en je zult de moed verliezen. Maar maak je geen zorgen, door muren, grafstenen, vijanden en meer te vernietigen met een bol, zorg je ervoor dat power-ups en modifiers naar je platform vallen, waarvan sommige je kunnen genezen, waarvan sommige je kunnen doen krimpen, en waarvan sommige je bol kunnen activeren voor sterkere aanvallen of andere effecten kunnen hebben! Laad je speciale aanval op om bijzonder krachtige spreuken en aanvallen tegen grote bazen te ontketenen voordat ze je avontuur beëindigen!

READ  Granblue Fantasy: Relink PS5 en PS4 bèta worden in januari 2024 gelanceerd; Speelbare personages Cagliostro, Siphon en Twain zijn aangekondigd

8 februari

Kannibalenontvoering — Xbox-serie

Cannibal Abduction vertelt het spannende verhaal van Henry's poging om te ontsnappen uit het huis van de kannibalenfamilie voordat hij gaat eten. Nadat hij met de auto van zijn vader aan een weekendje weg is begonnen, nemen Henry's plannen een onverwachte wending wanneer de auto pech krijgt in een afgelegen gebied, wat leidt tot een noodlottige ontmoeting met een verdachte plaatselijke bevolking.
BONUS: Als je daarna nog leeft, breek dan in een verlaten postkantoor in om rommel te krijgen zoals Adam in Night of the Scissors! Het ligt allemaal voor het oprapen, maar de sluipschutter heeft andere plannen met je.
Van horrormeester Tomás Esconjaureguy komen twee bochtige horrorverhalen! Dit spannende, rustige survival-horrorpakket in VHS-stijl is een must-have voor elke slasher-fan. Met kat-en-muis-gameplay en lichte puzzels kun je koste wat het kost moordenaars vermijden door schaduwen of schuilplaatsen te gebruiken. Wees voorzichtig, verborgen blijven is niet altijd voldoende om te ontsnappen. Kun jij overleven, of sluit jij je aan bij degenen die faalden?

Ikonei Island: een Earthlock-avontuur — Xbox-serie

Ontdek en verzamel hulpbronnen. Bewerk het land, maak gereedschap en uitrusting, bouw je basis of een gezellig huis – Ikonei Island kun je ontdekken! Maak vrienden met magische wezens, vecht tegen monsters met je vrienden of ga alleen op avontuur!

Invector: Rhythm Galaxy — Xbox-serie

Invector: Rhythm Galaxy, van Warner Music en de veelgeprezen indiegamestudio Hello There Games, nodigt spelers uit om op een muzikale reis door het universum te gaan en een nieuwe manier te ervaren om te spelen en te communiceren met de nummers waar ze van houden.

READ  Half-Life 2 kan worden gespeeld in VR Mod, bèta uitgebracht in september 2022

Vlieg door levendige hemelse landschappen, perfect gesynchroniseerd met de beats van hitlijsten van enkele van de grootste sterren van dit moment, waaronder Charlie Puth, Pink Panthers, Fifty-Fifty en nog veel meer.

Zet je volgende bankfeestje in een hogere versnelling door het op te nemen tegen vrienden en familie in hartverscheurende lokale multiplayer-actie, of word een solo-maestro door de beat van 40 nummers onder de knie te krijgen in de meeslepende singleplayer-modus. En met een eclectische mix van muziek en een scala aan vaardigheidsniveaus om uit te kiezen, kan iedereen meedoen!

Moustache In Hell — Xbox-serie

Moustache in Hell is een komisch twin-stick actiespel. Jij en je snor moeten tegen hordes vijanden vechten, buit verzamelen, wapens upgraden en het opnemen tegen enorme bazen.

John Moustache is een stoere politieagent. Na een aantal verontrustende dromen wordt hij wakker op een vreemde plek en moet hij een onverwachte deal sluiten met Magere Hein om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Detective – Xbox-serie

Jezus stierf niet aan het kruis, maar kwam naar beneden en nam wraak op alle ongelovigen. 1500 jaar later handhaafde een leger van inquisiteurs het geloof op brute wijze. In dit duistere fantasie-avontuur kun je complexe zaken oplossen en duistere geheimen ontdekken als detective Mordimer Madderdin.

9 februari

Dodelijk gevaar — Xbox-serie

Dodelijk en gevaarlijk in gelijke mate: dit is onze onbezongen held, gezworen alle schurken in dit fantasieland te verslaan! Gewapend met een kapmes en twee automatische pistolen tolereert hij niet dat iemand hem in de weg staat.

READ  PlayStation Plus onthult een gratis bonusspel voor mei 2021

DD is een nieuwe game met dubbele actie met een zware nadruk op dynamische gevechten, roguelike-elementen en een stijlvolle pixelart-stijl. Dit spel geeft je hordes vijanden en verschillende hulpmiddelen om ze uit de weg te ruimen. Cartoongeweld was nog nooit zo leuk – geloof ons, je zult het geweldig vinden om op die vervelende spinnen en skeletten te schieten!

Kiezen voor Life: Medieval 2 — Xbox-serie

Jubileum — Xbox-serie

Spring en draai door het precieze platform van Jubilee. Geen upgrades, geen power-ups, alleen jij, de edelstenen die je kunt verzamelen en de dieren die je kunt redden op weg naar de vrijheid!

Controle: Bypass – Xbox-serie

Personella DX — Xbox-serie

Tales of Bayon — Xbox-serie

Manitas Kitchen — Xbox-serie

Verzamel een groep dinosaurussen met uitzonderlijke vaardigheden om het beste keukenteam te vormen dat de wereld ooit heeft gezien. Alles onder toezicht van een zeer onbeleefde en kleine baas.

Ontdek nieuwe recepten
Naarmate je verder komt in het verhaal en de doelstellingen voltooit, zal Trixito recepten uit zijn kookschool onthouden. Ontvang ingrediënten en ontvang recepten.

Kook zoals alleen een dinosaurus dat doet
Hoe kneedden ankylosauriërs deeg? Waarom heeft een triceratops een vlammenwerper nodig? Een pterodactylus die niet kan vliegen? Gebruik hun geweldige vaardigheden om sneller en beter te koken!

Pas op voor concurrentie
Ik ga naar de keuken en… zijn de werkbladen kapot? Kaas op de vloer? Pas op voor uw concurrenten, want zij zullen het u niet gemakkelijk maken.

Ontdek het geheim van Albadino
Alpadino weet meer dan je denkt en verbergt een niet zo leuk geheim. Ontdek zijn ware missie achter Trexito's nieuwe pizzeria, en misschien… eindig je wel onder de kaas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *