Nieuwe Xbox-games gratis beschikbaar tot 2022

Een paar nieuwe Xbox-games zijn nu tijdelijk gratis beschikbaar, maar niet voor iedereen. De nieuwste gratis games op Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X komen gratis van Games With Gold, wat betekent dat ze beperkt zijn tot Xbox Live Gold-gebruikers op dit trio consoles, inclusief eerdere varianten, de Xbox One S en Xbox One X One zo’n game is de Xbox One-game, die kan worden gespeeld op huidige Xbox-consoles via achterwaartse compatibiliteit. De andere is de Xbox 360-game, die op al zijn voorgangers kan worden gespeeld, met dezelfde technologie.

De meest populaire spellen zijn: Tropico 5, is een creatie- en beheersimulatie die in 2014 verscheen via ontwikkelaar Haemimont Games en uitgever Kalypso Media. De andere gratis game, de Xbox 360-game, is Crazy Twisted Shadow Planet, die in 2011 terugkeerde via ontwikkelaar Shadow Planet Productions en uitgever Xbox Game Studios. De eerste is gratis tot 15 januari, terwijl de tweede gratis is tot 31 december.

Hieronder kun je meer lezen over beide games en ook een trailer voor elke game bekijken:

Tropico 5 – voorlaatste versie: Keer terug naar het afgelegen eiland Tropico in het volgende deel van de veelgeprezen en populaire ‘Dictator Sim’-serie. Breid de heerschappij van je dynastie uit van de vroege koloniale periode tot de post-21e eeuw, en ga voor een geheel nieuwe reeks uitdagingen, waaronder geavanceerde handel mechanische technologie, wetenschappelijk onderzoek, verkenning en voor het eerst in de geschiedenis van Tropico – een coöperatieve en competitieve MULTIPLAYER voor maximaal 4 spelers.”

Waanzinnig verdraaide schaduwplaneet: “In dit 2D Insanely Twisted actie-avonturenspel, verken je unieke omgevingen en vecht je tegen buitenaardse wezens terwijl je je een weg baant naar het centrum van de mysterieuze Shadow Planet! Los complexe puzzels op en upgrade je schip met behulp van buitenaardse technologie terwijl je vecht om je thuiswereld te redden .”

READ  Xbox Games with Gold voor november bevat Praetorians en Dead End Job

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties en deals — klik hier of bekijk snel de relevante en recente links hieronder:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *