Nieuwste APK-downloadlink voor Android-apparaten

PUBG Mobile Lite is expliciet gemaakt voor gebruikers zonder geavanceerde apparaten om een ​​opwindende Battle Royale-ervaring te bieden. Volgens de officiële website is het spel compatibel met apparaten met minder RAM en kan het worden gespeeld op apparaten met 1 GB RAM.

Momenteel is de lite-versie alleen beschikbaar op Android-apparaten. Spelers kunnen PUBG Mobile Lite krijgen via de Google Play Store of door de APK te downloaden van de officiële website.

Vrijwaring: PUBG Mobile Lite is verboden in India, daarom moeten gebruikers uit het land het downloaden niet.


Stappen om PUBG Mobile Lite 0.21.2 te installeren

Om de nieuwste versie van de game te krijgen, moet je eerst 0.21.0 APK downloaden en vervolgens de in-game patch downloaden. U kunt deze stappen volgen om de PUBG Mobile Lite 0.21.2-versie te krijgen:

Spelers moeten op de APK-downloadknop klikken om het bestand te krijgen (afbeelding via PUBG Mobile Lite)
Spelers moeten op de APK-downloadknop klikken om het bestand te krijgen (afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Stap 1: deze link Het brengt je naar de officiële website van PUBG Mobile Lite, waar je het APK-bestand kunt downloaden.

Stap 2: Schakel na het downloaden van het bestand de optie “Installeren vanaf onbekende bron” in en installeer de APK.

tik op
Klik op de knop Bijwerken om de nieuwste versie te krijgen (afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Stap 3: Je moet het spel openen. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd een patch te downloaden. Klik op de update-knop om de nieuwste versie te downloaden.

Als je game vastzit in een lus van patches, kun je de gameclient repareren om dit probleem op te lossen.

U kunt normaal inloggen om de nieuwste versie te spelen (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)
U kunt normaal inloggen om de nieuwste versie te spelen (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)

De vierde stap: Na het downloaden van de patch, moet je het spel opnieuw opstarten. Log daarna in met je PUBG Mobile Lite ID om te genieten van het spelen van de nieuwste versie.

READ  Je kunt geen games cadeau doen in de Epic Games Store, omdat je alleen games voor je eigen account kunt kopen - hier is wat je moet weten

Als u een foutmelding krijgt dat er een probleem is met het parseren van het pakket tijdens het installeren van de APK, kunt u het APK-bestand opnieuw downloaden van de website en het proces herhalen.

Let op: De grootte van het APK-bestand van de officiële website is 674 MB. Gebruikers moeten ook een in-game patch van 153 MB downloaden. Als gevolg hiervan moeten gebruikers controleren of ze voldoende opslagruimte op hun Android-apparaten hebben voordat ze met downloaden beginnen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *