Nieuwste Windows Insider bouwt dev-splitsingen en bètakanalen Download 22621 (bèta) of 25115 (dev) nu

Zoals verwacht heeft Microsoft de Dev- en Beta Windows Insider-kanalen opnieuw gesplitst naarmate de nieuwste versie van Windows 11 22H2 “rtm” nadert, en het Dev-kanaal is vooruitgegaan met een focus op toekomstige releases.

De eerste is Bètakanaal release, versie 22621. ISO’s zijn beschikbaar voor deze buildDe release bevat een korte lijst met oplossingen, waaronder verbeterde detectie van stemactivering, probleem met de bestandsverkenner met invloed op Google Drive, probleem met het crashen van de taakbalk, probleem met slimme app-besturing, samen met enkele hardnekkige bekende problemen met live bijschriften.

Gebouw 25115het nieuwe ontwikkelkanaal met de vereiste jump-in buildnummers (onthoud dat als je deze versie gebruikt, je niet terug kunt gaan naar het bètakanaal zonder een volledige herinstallatie).

De nieuwe versie bevat een functie “ingebouwde voorgestelde acties”:

Windows Insiders kunnen een nieuwe functie in deze build uitproberen om alledaagse taken sneller te maken in Windows 11 met voorgestelde acties die zijn inbegrepen. Wanneer u een datum, tijd of telefoonnummer kopieert, stelt Windows acties voor die voor u relevant zijn, zoals het maken van agenda-afspraken of bellen met uw favoriete apps.

  • Wanneer u een telefoonnummer kopieert, verschijnt er in Windows een ingebouwde drop-able gebruikersinterface die manieren voorstelt om het telefoonnummer te bellen met Teams of andere geïnstalleerde apps die direct bellen-functionaliteit bieden.
Voorgestelde acties opgenomen na het kopiëren van het telefoonnummer.
  • Wanneer een datum en/of tijd wordt gekopieerd, verschijnt er in Windows een ingebouwde verwijderbare gebruikersinterface waarin wordt voorgesteld om de afspraak te maken met ondersteunde agenda-apps. Wanneer de gebruiker een voorkeur kiest, wordt de applicatie gestart met de bijbehorende pagina voor het maken van kalendergebeurtenissen met automatisch ingevulde datum en/of tijd.
Voorgestelde acties opgenomen na het kopiëren van de datum of tijd.
Voorgestelde acties opgenomen na het kopiëren van de datum of tijd.

Naast dezelfde lijst met oplossingen en bekende problemen als gevonden in 22621 (hierboven), bevat 25.115 nieuwe waarschuwingen voor spelers:

  • [NEW] Sommige games die Easy Anti-Cheat gebruiken, kunnen crashen of ervoor zorgen dat uw computer wordt gescand.

25115 is niet beschikbaar voor ARM64 pc.

Ben je van plan om verder te gaan met het Dev-kanaal of door te gaan met de bèta? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Deel dit bericht:

READ  Waar wordt mijn Amazon Music gedownload?
Written By
More from Eda Greene
Star Wars Jedi Knight Remastered 2.0 Mod is beschikbaar om te downloaden
GeneralTantor heeft een gloednieuwe versie uitgebracht van een must-have mod voor Star...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *