Nightdive’s “Blade Runner: Enhanced Edition” arriveert op 23 juni op pc en consoles

Met de maand oktober die de dertigste verjaardag markeert van menselijke strijdJe moet je afvragen of serieontwikkelaar NetherRealm de gelegenheid viert met iets groots. Dit “grote ding” zou eigenlijk een nieuw item in de serie kunnen zijn, als acteur Andrew Bowen (die Johnny Cage speelde in Mortal Kombat x En de Mortal Kombat 11) is geloofwaardig.

Andrew Bowen plaatste gisteren een video op Twitter om iedereen te laten weten dat hij op de Warner Bros.-set was. Studio. Dit zou op zichzelf al interessant zijn, maar voor één persoon stal Bowen de camera met een zonnebril die erg leek op die van Johnny Cage. Mortal Kombat 11. Dit, en het geluid van de video was bedekt met muziek die erg leek op Mortal Kombat 2Introductie onderwerp. De video werd afgesloten met een voice-over die zei: “Elke techniek is dodelijk. Het is brute gevechten.”

Warner moet de volgende zet van NetherRealm Studios nog aankondigen, hoewel Ed Boon glimp vorig jaar Naar NetherRealm terwijl je aan een op Marvel Comics gebaseerd vechtspel werkt. Dit en journalist Jeff Grob afgelopen jaar Er werd gemeld dat NetherRealm ook werkte aan Mortal Kombat 12ondanks de dreigende mogelijkheid dat de ontwikkelaar zou kunnen worden verkocht door de algemene eigenaar AT&T.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat we in zijn nieuwe menselijke strijd Film met exorcist Tv-seriemaker Jeremy Slater neemt het schrijven over voor het vervolg In de film 2021.

Hoe dan ook, dit zijn op dit moment allemaal geruchten. Maar nogmaals, met oktober niet al te ver weg, zou het leuk zijn om te hebben menselijke strijd Vier het groots.

READ  Volgende PS5-aanvulling gepland voor Black Friday bij GameStop, Walmart

bedankt voor de Chronicle-videogames voor hoofden.

More from Madison Garrett
Konami heeft zojuist het meest winstgevende jaar ooit opgetekend
Foto: Konami Konami Holding (Binnenkort trouwens, Konami Group Corporation) boekte zijn meest...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *