Opensignal meldt dat Maleisië (voorlopig) een van de beste 5G-downloadsnelheden heeft

Ja, we zijn net zo verrast als jij. In deze laatste Wereldwijd 5G-ervaringsrapport door OpensignalMaleisië is eigenlijk een van de topposities in drie 5G-snelheidscategorieën, evenals 5G-game-ervaring. Zoals velen van jullie moeten weten, wordt 5G nog steeds geïmplementeerd en is het in veel landen helemaal niet beschikbaar.

Desondanks staat Maleisië bovenaan de lijst voor de toename van de gemiddelde downloadsnelheden van gebruikers die 5G over 4G gebruiken met een verbluffende 25,7x toename. In de categorie 5G-downloadsnelheid en de maximale downloadsnelheidscategorie van 5G komt Maleisië verrassend genoeg op de tweede plaats achter respectievelijk Zuid-Korea en Taiwan. Maleisië staat ook op de eerste plaats en de 5G-downloadsnelheid ligt voor Zweden.

202206_5g_global_benchmark_1.jpeg

Momenteel hebben slechts twee operators 5G in het hele land ingezet en ook op één groothandelsnetwerk. Van alle plekken weten we ook dat sommige delen van Kuala Lumpur, Cyberjaya en Putrajaya 5G-hotspots zijn. Dit gezegd hebbende, kunnen er maar heel weinig 5G-gebruikers zijn en Opensignal verwacht dat naarmate meer gebruikers en meer operators 5G gebruiken, de 5G-ervaring waarschijnlijk drastisch zal afnemen.

Maleisië staat echter op de 15e plaats in 5G-game-ervaring, net achter Duitsland. Ons land is helemaal niet te vinden in 5G video- en audiotoepassingen. Omdat 5G op dit moment beperkt is tot slechts drie regio’s, verscheen Maleisië ook niet in de 5G-beschikbaarheidskaart en 5G-toegangskaart.

202206_5g_global_benchmark_2.jpeg

Gegevens verzameld van 1 maart tot 29 mei 2022 door Opensignal. Als u het volledige rapport wilt lezen, kunt u dat doen door: Bezoek de link hier. Blijf op de hoogte voor meer trending tech nieuws op TechNave.com.

READ  TANCET 2022 wordt morgen uitgegeven: hier

Written By
More from Eda Greene
Hoe Instagram-foto’s te downloaden
Instagram is een geweldige plek om foto’s te maken en te delen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *