Nintendo benadrukt “soepelste gameplay-ervaring” in Zelda Openingstijden: Skyward Sword HD

© Nintendo

Nog minder dan een week te gaan The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Het komt op de Switch. Nintendo heeft ons herinnerd aan deze non-stop Wii-comeback sinds het werd aangekondigd, en voorafgaand aan de release promootte het een verbeterde kwaliteit van leven.

In de Switch-versie zijn er enkele aanpassingen aan de uren van het spel om het “soepeler” te maken om te spelen. Het bijgevoegde voorbeeld laat zien hoe je niet langer te maken hebt met dezelfde hoeveelheid geklets van een bepaalde NPC in de game die je de basis leert. Het lijkt erop dat je de camera nu ook vrij kunt bewegen. Bekijk het hieronder zelf:

Nintendo heeft de afgelopen week veel veranderingen in de kwaliteit van leven doorgevoerd – op vrijdag zagen we (opnieuw) hoe Informatie over items verschijnt vanaf nu maar één keerEn aan het begin van de maand kregen we Volledige trailer over alle QoL-verbeteringen.

Er is nu Fi’s “optionele” hulp, scènes die kunnen worden overgeslagen, de mogelijkheid om een ​​snelle dialoog te bieden, automatisch opslaan en zelfstudies die kunnen worden overgeslagen. Is dat allemaal genoeg om Skyward Sword op Switch opnieuw te spelen? Of wordt dit de eerste keer dat je het spel probeert? Vertel het ons hieronder.

READ  'Een spel is ook cultuur' - de frustratie van een vergeten sector
Written By
More from Aubrey Mason
Speciaal onderzoeksteam gevormd door UP To Probe The Rise Of Vikas Dubey
Vikas Dubey: De SIT zal haar rapport uiterlijk 31 juli indienen bij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *