‘Resident Evil Village’: een gehackte pc-versie is beter dan het origineel? Hackers leggen uit waarom

(Foto: YouTube)

De gehackte versie van “Resident Evil Village” werkt beter dan het origineel omdat er geen vertragingen of onderbrekingen zijn

De originele pc-versie presteert slecht door de anti-sabotagemaatregelen van Capcom, ontdekten hackers. Verschillende spelers hebben gemeld dat Resident Evil Village niet speelbaar is met frequente haperingen in de pc-versie.

Hackers ontdekken waarom

PC-gamers hebben de verspreiding van de gehackte versie van het spel naar verschillende locaties ervaren en merken een merkbaar verschil. De gehackte versie geeft nu aan dat de originele versie met Capcom’s DRM de algehele prestaties van het spel beïnvloedt.

Een hacker genaamd Empress zei: “Alle in-game luiken zoals die in de tijd van het doden van zombies zijn gerepareerd omdat Capcom DRM-toegangspunten zijn gepatcht, zodat de meeste van hun functies nooit worden uitgevoerd”,

Empress zegt dat de gameplay in Resident Evil Village nu een “soepelere ervaring” lijkt te zijn in vergelijking met de originele versie van de game.

Er werd meer getest op “Resident Evil Village”

DSOG-spellen, de eerste die het probleem meldde, deed meer tests. Nadat ze 2 uur van de illegale versie hadden gespeeld, ondervonden ze geen of alle spelstotters. Ze zeiden ook dat “zelfs de catacomben van het kasteel van mevrouw Dimitrescu, een gebied dat berucht is om zijn stotterproblemen bij het doden van vijanden, stottervrij waren.”

Oscar Taylor Kent, een toneelschrijver, zegt dat Resident Evil Village een klassiek geval is van de ‘meer betekent meer’-theorie. Dit betekent dat het gebruik van diepere gameplay-systemen, bonusitems en genre de ervaring nog meer kan transformeren, omdat gameplay slechts 10-12 uur speeltijd duurt.

READ  GTA-stijl FPS 'GangV Civil Battle Royale' komt naar PC VR

Lees meer: ​​’Resident Evil: Infinite Darkness’ klaar: hoe het zich verhoudt tot andere CGI-titels, hoort thuis in de ‘RE’-tijdlijn.

De reactie van de samenleving is gewelddadig

Een groot deel van de gamegemeenschap is verontwaardigd over de DRM-problemen van Capcom, waardoor de game in sommige gevallen onspeelbaar is geworden. Eurogamer.

“We waren dol op Resident Evil Village op consoles, maar helaas is onze mening over de pc-poort niet helemaal positief”, zei Digital Foundry toen “Resident Evil Village” op pc werd uitgebracht.

Ze gingen verder met te zeggen dat RE Engine goed presteert in termen van het spel in het algemeen, maar is teleurgesteld over hun keuzes met betrekking tot bugs, glitches en ontwerpkeuzes.

Denuvo is onderwerp van onderzoek geweest binnen de pc-gaminggemeenschap, en “Resident Evil Village” wordt geconfronteerd met een ander probleem vanwege de software die de gemeenschap het meest irriteert. Denuvo heeft sinds het begin de algehele pc-prestaties aangetast.

Denovo en game-uitgevers houden echter vol dat dit niet het geval is. De reden voor Denuvo was om illegale games te voorkomen. Het lijkt er echter op dat er steeds meer illegale games op populaire websites verschijnen ondanks de aanwezigheid van Denuvo in de game.

Komt de vraag nu uit de gemeenschap of Denovo nu nog steeds in games zou moeten zijn omdat het de prestatieverbetering van de pc beïnvloedt? Of zijn ze beter af zonder?

Van “Resident Evil Village” zijn wereldwijd 4,5 miljoen exemplaren verkocht. Village verkoopt sneller dan Resident Evil 7 en kan het overtreffen als de trend aanhoudt.

Lees meer: ​​’Resident Evil Village’ DLC en ‘Resident Evil Re: Verse’ release bevestigd: Capcom

READ  De winkelvermelding van Resident Evil Village verwijst naar "Resident Evil Re: Verse" -inhoud.

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door Alec J.

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Max Mcgee

Xbox Game Pass voegt een van zijn grootste en beste games toe

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben weer een van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *