‘Nintendo brengt in 2021 een verbeterde Switch-console uit’ | NU

Nintendo is van plan om in 2021 een verbeterde versie van de populaire gameconsole Nintendo Switch uit te brengen Bloomberg en de Taiwanezen Economisch dagelijks nieuws gebaseerd op insiders.

Volgens Bloomberg de specificaties van de nieuwe Switch zijn nog niet definitief, maar Nintendo wil de rekenkracht van de console verbeteren en ondersteuning voor 4K graphics toevoegen. Ingewijden praten tegen Economisch dagelijks nieuws over “verbetering van de beeldkwaliteit”.

De release van de ge├╝pgradede Switch zou vergezeld moeten gaan van of gevolgd moeten worden door “een hele reeks games van Nintendo zelf en aanverwante studio’s van derden”.

De productie van de nieuwe Switch zou pas volgend jaar kunnen starten omdat de productiepartners nog bezig zijn met de huidige modellen. De Nintendo Switch heeft zijn populariteit de laatste tijd zien toenemen. Het aantal verkochte consoles is van april tot juni met 166 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Wissel van concurrent PlayStation en Xbox zullen dit jaar nieuwe consoles uitbrengen: de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Beide nieuwe consoles ondersteunen 4K-games.

READ  De burgemeester van Louisville beveelt aan racisme tot een noodsituatie voor de volksgezondheid te verklaren
Written By
More from Lesley Curry

Logitech’s nieuwe MX Anywhere 3-muis heeft knoppen om Zoom-oproepen te bedienen

Wat het ontwerp betreft, heeft de MX Anywhere 3 bijna precies hetzelfde...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *