Nintendo deelde een lijst met de meest gedownloade Switch-games van 2021, en Monster Hunter Rise stond bovenaan – Destructoid

We staan ​​op de tweede plaats

Af en toe zal een stiekeme Nintendo een soort van financiële resultaten voor zijn platform leveren: zelfs als de ruwe cijfers meestal beperkt zijn tot rapporten van investeerders. Hoewel exacte verkoopcijfers hier niet beschikbaar zijn, heeft Nintendo ons kennis laten maken met de merchandise met zijn “1st Half 2021 Download List”, die laat zien Top 30 meest gedownloade games in Japan.

Als eerste op de lijst van meest gedownloade games? Monster Hunter Rise. Het is niet echt een verrassing, want de game is een enorme hit over de hele wereld, om nog maar te zwijgen van Japan, waar mensen kunnen genieten op een mobiel apparaat monster Jager. Wat een beetje verrassend is, is om te zien hoe ver Tussen ons In andere landen, waar het op de tweede plaats stond. Derde is Japans enige exclusieve: Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa Mo Teban!, dat gaat over een spoorweghoofdsimulator. Als je geïnteresseerd bent, kun je het importeren!

Dus we hebben Super Mario 3D World + Bowser Fury, wat het bewijst Mario Wordt nog verkocht in 2021. Mens valt plat Het staat op de vijfde plaats in de lijst met meest gedownloade games, gevolgd door de lijst altijd Mario Kart 8 DeluxeWie weigert te sterven met de nieuwkomer? nieuwe Pokemon Snapmon op de zevende plaats.

Smash UltimateDe evergreen-titel van de Switch staat op de achtste plaats, gevolgd door Maine Ambacht (Er staan ​​veel groenblijvende spellen op deze lijst!), Dan Het verhaal van de stad van olijven en het land van hoop Rondt de grafiek af op 10. Als je root, zul je een aantal andere eerste groepsspellen vinden die aan het leven vastklampen, zoals Zelda: Breath of the Wild in de twaalfde, Animal Crossing: nieuwe horizonten in 13 en Splatoon 2 in de vijftiende.

READ  Downloadlink voor Android-gebruikers

Ongelooflijk, de grafiek van de meest gedownloade games laat ook zien, althans in digitale vorm, dat Mario Kart 8 Deluxe En de Smash Ultimate Het heeft een verkoopkracht op lange termijn van meer dan nieuwe horizonten: Het is de meest recente die in de eerste helft van 2021 in de hitlijsten is gedropt. Dit is belangrijk omdat Alle drie strijden om de top drie van de bestsellerlijst van Nintendo Switch. Terwijl het leek nieuwe horizonten je zult uitblinken Mario Kart 8 Na verloop van tijd heeft de laatste veel meer uithoudingsvermogen dan sommigen hadden verwacht.

Lijst met meest gedownloade games

een seconde, Je kunt hier zelf de lijst met meest gedownloade games bekijkenOf blader door de top 11 hieronder.

[Thanks John!]

Chris Carter

Reacties Beheerder, Co-EIC – Chris geniet al sinds 2008 van Destructoid. Uiteindelijk besloot hij de volgende stap te zetten, een account aan te maken en te gaan bloggen in januari 2009. Nu is hij het team!

Written By
More from Eda Greene

Steam verrast gebruikers door de nieuwe game gratis te downloaden

Naast de populaire AAA-game kunnen Steam-gebruikers nu gratis een bekroonde game van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *