Nintendo kondigt Mario-games aan voor Switch op Super Mario Bros. | NU

Nintendo viert donderdag zijn 35-jarig jubileum Super Mario Bros. en aangekondigd in een speciale Nintendo Directpresentatie nieuwe Mario-spellen. Een van de aangekondigde spellen is een speciale versie van het origineel, waarin je tegen 35 andere spelers speelt.

Super Mario Bros. 35 is een speciale editie van Super Mario Bros. en komt op 1 oktober 2020 uit voor Nintendo Switch. In de game speel je de klassieke levels Super Mario Bros., maar je speelt online tegen andere spelers. Degene die het snelst de levels voltooit, wint.

Daarnaast brengt Nintendo een verzameling Mario-spellen uit in een verzameleditie voor de Nintendo Switch. De collectie heet Super Mario 3D All-Stars en bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine in Super Mario Galaxy. De collectie wordt op 18 september 2020 uitgebracht.

Niet alleen de 3D Mario-spellen krijgen een nieuwe release. Ook Super Mario Bros.Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 in Super Mario Bros. 3 verschijnen als een verzameling voor de Nintendo Switch. Iedereen met een Nintendo Switch Online-abonnement kan deze spellen vanaf donderdag via de dienst spelen.

Ook Super Mario 3D-wereld krijgt Switch-versie

Ook Super Mario 3D-wereld die in 2013 voor de Wii U verscheen, krijgt een Switch-versie. Hier is het even op wachten, want deze game staat gepland voor 12 februari 2021.

Nintendo heeft donderdag niet alleen games aangekondigd, maar ook nieuwe hardware. The Game & Watch: Super Mario Bros. is een handheld gebaseerd op de Game & Watch-toestellen uit de jaren tachtig. Op de handheld staat het origineel Super Mario Bros. spelen.

READ  US Open: Andy Murray neemt 'risico' om deel te nemen

Mario Kart krijgt ook een nieuw spel: Mario Kart Live: Home Circuit. Deze game maakt gebruik van een fysieke kart waarmee je door de woonkamer kunt rijden. Via een camera op de kart wordt een level in de game op de Nintendo Switch getoond. Hierdoor lijkt het alsof je door je eigen huiskamer racet. De game zou op 16 oktober moeten verschijnen.

Written By
More from Lesley Curry

Sony onthult meer details over de geheime Vision-S sedan – TechCrunch

Sony Het Vision-S-concept, een van de grootste verrassingen op CES vorig jaar,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *