Nintendo-spel- en hardwarebroncodes verschijnen op 4chan – Gaming – News

De broncodes van tientallen oude Nintendo-spellen zijn verschenen op prikbord 4chan. Er zijn ook interne documenten van de spelmaker gepubliceerd. Hieruit zou blijken dat Nintendo aan een Pokémon-mmo voor de pc dacht met de Game Boy Advance als controller.

De documenten lekten uit het / v / -board van 4chan. Gelekte informatie omvat ontwikkelingsreposities voor de Game Boy Advance en Game Boy Color, die kunnen worden gebruikt om emulators te maken en bestaande emulators te verbeteren.

Er zijn ook broncodes gelekt voor verschillende klassieke Nintendo 64- en SNES-games. Gebruikers van ResetEra hebben een lijst samengesteld met spellen waarvan de broncode bekend is. Deze omvatten Star Fox-spellen, Yoshi’s Island, Mario Kart, Super Mario 64 en F-Zero.

De broncodes van sommige games bevatten verwijzingen naar functies waaraan Nintendo ooit heeft gewerkt of die voor bepaalde games in overweging zijn genomen. Deze omvatten bèta-ontwerpen van legendarische Pokémon Giratina, Arceus en Darkrai in Diamond & Pearl. Er zijn ook Aanwijzingen dat Nintendo aan een online Pokémon-spel dacht. In 2004 zou iQue een pc-versie hebben voorgesteld waarbij de Game Boy Advance zou kunnen worden gebruikt als controller voor een mmo-game. De gegevens zouden ook verschillende connectoren voor bijvoorbeeld de Game Boy laten zien, die nooit zijn uitgebracht.

Hoeveel data er precies is vastgelegd en wat er in de bestanden staat, is nog niet helemaal duidelijk. Verschillende online gemeenschappen, zoals op 4chan en ResetEra, bestuderen de documenten nog steeds. Wellicht zijn de nu gelekte documenten onderdeel van een eerder lek waarin documenten van onder andere de Wii werden gedumpt.

READ  Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.
Written By
More from Aubrey Mason

Pakistaans hogerhuis neemt resolutie aan om de Kasjmirse separatist Geelani te prijzen

Syed Ali Shah Geelani.IANS De Senaat van Pakistan, de Eerste Kamer, heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *