Nintendo Switch krijgt een van de beste Xbox 360-games

De Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED krijgen een van de beste Xbox 360-games, althans dat is wat een nieuw lek heeft onthuld. De Xbox 360 is een van de beste gameconsoles ooit, en een zeer indrukwekkende. Natuurlijk had ze een aantal geweldige spellen, waaronder Alan Wake, die onlangs werd herwerkt, maar niet voor de Nintendo Switch. Hier lijkt echter verandering in te komen.

Vorige week, op 5 oktober, brachten Epic Games en Remedy Entertainment Alan Wake Remastered uit op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Momenteel is er geen woord over de Remaster die naar de familie komt. Nintendo Switch-consoles, maar volgens naar de ESRB, het komt naar Nintendo-consoles.

Naast het beoordelen van de game voor alle platforms waarop deze is uitgebracht, heeft de ESRB, de organisatie die games beoordeelt voor release in Noord-Amerika, de game beoordeeld voor de Nintendo Switch. Dit kan een bug zijn, maar dat is hoogst onwaarschijnlijk. Hoewel ESRB regelmatig fouten maakt door games en poorten te lekken, categoriseert het games zelden verkeerd.

Op het moment van publicatie had geen van de betrokken partijen – Remedy Entertainment, Epic Games en Nintendo – gereageerd op dit lek en de implicaties ervan. Als dit verandert, zorgen we ervoor dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Alan Wake Het is nog steeds een stressvolle film die gamers op het puntje van hun stoel zal houden en het is het bewijs dat een beetje meer soms kan zijn, zelfs in games met een relatief groot budget”, luidt een fragment uit onze gamerecensie.Alan Wake geremasterd Het biedt een nieuwe generatie spelers de kans om een ​​edelsteen te ervaren die nooit zijn verdiende loon heeft gekregen, en het zou dwaas zijn om er geen gebruik van te maken. Maar misschien willen ze doorgaan met verlichten als ze dat doen.”

READ  Ark 2 wordt bij de lancering exclusief voor Xbox Series X / S-console

Voor meer berichtgeving over de Nintendo Switch — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties en deals — klik hier of blijf scrollen naar de relevante hyperlinks hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale
Nerf Legends komt in oktober naar PS5, Xbox Series X en Switch
Nerf Legends is een nieuwe first-person shooter waarin je je tegenstanders beschiet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *