Pokémon-spelers maken zich zorgen over het uitproberen van de DS-remake. Deelfunctie

Illustratie van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl-helden die de metro verkennen.

afbeelding: nintendo

Niet elke Pokémon-speler is blij met de details van de nieuwe gameplay die voor hen uitkwam glanzende diamant En glanzende parel, De De Switch maakt de Nintendo DS opnieuw Pokemon Diamant En Parel. In feite is een groot deel van het spelersbestand momenteel verstoord door Exp. Delen (een functie waarbij ervaringspunten worden verdeeld onder alle leden van een Pokémon-party) staat altijd aan.

De laatste ronde van voorvertoningen NS Pokemon Sinnoh regio-editie games onthulden dat Exp permanent is. De verloving keert terug en kan niet worden geruild, wat tot veel gemengde reacties van de spelersbasis leidde. Sommigen verwelkomden de toevoeging van een monteur die het gemakkelijker zou maken om Pokémon te kweken. Andere spelers vonden het verspreiden van XP over het hele deck een stap achteruit voor herhalingen.

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​waarom dit een ophef veroorzaakte, sinds de permanente expiratie. Delen was ook een voordeel in Pokemon Zwaard En schild. Het verschil is echter dat die games nieuwe titels in de serie waren, terwijl Pokemon Brilliant Diamond En glanzende parel Het is een remake van het geliefde Nintendo DS-avontuur. En als het altijd aan staat, heeft dat ook gevolgen voor de gameplay.

In de meeste eerdere games werd de gevechtservaring alleen verdeeld onder de Pokemon die daadwerkelijk deelnemen aan een gevecht, waardoor spelers meer controle kregen over hoe hun Pokemon werden getraind. Ook als het spel afgelopen is. Share, het was een item dat niet-deelnemers alleen ervaringspunten zou toekennen aan Pokemon die er een hadden. Sommige spelers zijn dus bezorgd dat de ontwikkelaars dingen van hen afpakken.

Een andere oorzaak van de woede is het voortdurende debat over de belangrijkste Pokemon Games zijn “te makkelijk” geworden. Veel commentatoren op Serebii.net tweet over het nieuws Hij leek doodsbang dat de remake van Sinnoh zou bezwijken voor meer spin-offs Pokemon spelers (van wie velen kinderen in de letterlijke zin van het woord zouden zijn). Zoals altijd heeft de gemeenschap nooit een tekort aan bewaakte gevoelens over de vraag of spelers die geen oude games hebben geprobeerd “echt” kunnen zijn Pokemon fans.

Andere spelers waren pragmatischer over hun klachten. Sommigen waren bezorgd dat de eeuwige kosten. Deelname overlapt met training ‘inspanningswaarden’. EV is verborgen stat-punten Welke Pokémon worden verdeeld na elk gevecht en variëren voor verschillende Pokémon-types. Het verslaan van Pikachu bijvoorbeeld levert Pokémon EV-punten op voor snelheid, terwijl Snorlax hen punten geeft voor gezondheid. exp. Neem deel aan eerdere games waarin EV-punten zijn verdeeld over het hele team, en er is een maximum aantal punten dat elke Pokémon kan krijgen. Concurrerende spelers zullen de EV-winsten nauwlettend beheren om te voorkomen dat ze eindigen met ongemakkelijke statistieken, dus sommige spelers zijn op hun hoede voor blijvende ervaring. Share maakt competitieve Pokémon-training vervelender dan voorheen.

Sommige mensen hebben aangegeven dat een Pokémon gewoon in een kist kan worden gestopt, waar ze geen ervaring of EV-punten zullen opdoen. Anderen wezen erop dat de meest verontrustende verandering individueel hergebruik is Technische machines (TM’s)Items die speciale aanvallen kunnen leren aan een Pokemon. Persoonlijk denk ik dat we moeten stoppen met ruzie maken over een functie die niet kan worden verwisseld volledige hoofdlijn Pokemon Spel.

Pokemon Brilliant Diamond En glanzende parel Het wordt op 19 november uitgebracht voor de Nintendo Switch.

READ  Gids voor legpuzzels - The New York Times
Written By
More from Lesley Curry
Microsoft om de Windows 10-fout te herstellen die uw harde schijf gemakkelijk kan beschadigen
Microsoft zegt dat het van plan is een vreemde Windows 10-bug op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *