Nintendo Switch krijgt Xbox 360 Exclusives in september

Nintendo Switch-, Nintendo Switch Lite- en Nintendo Switch OLED-gebruikers krijgen in september een exclusieve Xbox 360 en het vervolg. Als je aan Xbox 360-exclusives denkt, denk je aan series als Hallo oorlogsuitrusting, repressieEn de mytheEn de wekken de doden op. De Xbox 360 is met een zekere marge de best verkochte Xbox-console tot nu toe, deels dankzij de exclusieve games. In elke andere generatie zijn Xbox-exclusives niet vergeleken met de exclusives van zijn belangrijkste concurrent, PlayStation. De Xbox 360-generatie was anders. Microsoft heeft niet alleen exclusieve games van hoge kwaliteit gepompt, het heeft ook een verscheidenheid aan kleine en willekeurige exclusieve games samengesteld die je zou verwachten. bijvoorbeeld, ziel kogel Opgesloten als een exclusieve Xbox 360-console, en deze ook volgen, Bullet Soul: Infinite Blast.

In 2011 bracht Tachyon een spel uit genaamd ziel kogel Alleen via Xbox 360 en Xbox 360. De game was destijds alleen beschikbaar in Japan, maar toen het in 2017 op pc aankwam, bereikte het een wereldwijd publiek. In 2014 werd een vervolg op deze game uitgebracht met de naam Bullet Soul: Infinite Blast. Nogmaals, het was een exclusieve Xbox 360 en een alleen-Japan release voorafgaand aan de release op pc en wereldwijd publiek in 2017.box 360-games.

Snel vooruit, en nu komt er een paar games naar de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED via MAGES. Wanneer een paar games via de Nintendo eShop wordt uitgebracht, kosten ze $ 19,99.

Op dit moment is er geen woord over het paar games dat bij andere platforms wordt geleverd. Als dit verandert, zorgen we ervoor dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met Nintendo te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten, lekken en de laatste gissingen — klik hier.

READ  Willekeurig: er is een versie van Halo met multiplayer voor Nintendo 3DS

Written By
More from Vanessa Hale
Waarom Sony de beste versie van de nieuwe generatie Hoops-titel aanbiedt
NBA 2K21 Haptische feedback Krediet: NBA 2K Ik kreeg eindelijk de kans...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *