Nintendo Switch Online Game Boy, SNES & NES Service wordt uitgebreid met nog vier titels

Nintendo Switch Online Game Boy, SNES & NES Service wordt uitgebreid met nog vier titels

Nintendo heeft een nieuwe reeks games aangekondigd voor Switch Online. De meest recente toevoegingen maken deel uit van het standaardniveau: de toevoeging van twee Game Boy-titels, een SNES-titel en een originele NES-game.

Dit omvat de Game Boy-versie uit 1995 van Kirby’s Dream Land 2, de Game Boy-versie uit 1991 van Data East’s BurgerTime Deluxe en de Game Boy-versie uit 1993 van Data East’s BurgerTime Deluxe. zijvak en de Namco arcadeklassieker shoot ‘em up Xevious.

Hier is de volledige samenvatting, met dank aan Nintendo PR:

Game Boy

Kirby Dromenland 2 De bruggen die de zeven regenboogeilanden met elkaar verbinden zijn verdwenen! Help Kirby het mysterie op te lossen terwijl je het opneemt tegen koning Dede en zijn volgelingen. Onderweg ontmoet je Rick, Kine en Coo – elk met belangrijke vaardigheden die Kirby zullen helpen de dag te redden!

Hamburger Tijd Deluxe – Het is een non-stop voedselgevecht in dit klassieke spel! Help chef-kok Peter Pepper een handje en maak de ultieme burger door een actievolle keuken te doorkruisen om je materialen te verzamelen – maar pas op, want de rebelse ingrediënten zullen voor niets stoppen om een ​​einde te maken aan je kookdagen.

Super NES

zijvak – Je kunt misschien geweldig achter de schermen spelen in Nine Ball Game en Pocket Game, maar heb jij het in je om vindingrijk te worden met het beste in Trick Game? Profiteer van een verscheidenheid aan schoten in zowel single- als multiplayer-modi en maak je klaar om los te gaan in dit poolspel dat oorspronkelijk in 1993 voor Super NES is uitgebracht!

zijvak
Foto: Nintendo/Data East

gemengd

XEVIOUS – Jij bent de laatste hoop van de mensheid tegen de kwaadaardige XEVIOUS-groep! Bestuur de Solvalou-jager en een verscheidenheid aan wapens op je missie om XEVIOUS vliegtuigen en bases van achter de vijandelijke linies te vernietigen. XEVIOUS Het onderscheidde zich halverwege de jaren tachtig van zijn tijdgenoten met zijn unieke soorten vijanden, verborgen gameplay-functies en verscheidenheid aan verticaal scrollende omgevingen. Vraag jezelf af, ben je bedrieglijk genoeg om te winnen XEVIOUS?

XEVIOUS
Foto: Nintendo/Namco

Meer informatie over de Switch Online-services vind je in onze Nintendo Life-gidsen:

READ  Samsung Galaxy S21 Plus vs. iPhone 12 Pro Max camerastalen lekken - en het is niet dichtbij

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *