Nintendo weigert te zeggen of OLED-schakelaar Joy-Con-drift verhelpt

Nintendo onthuld Nieuw model van Switch deze week Dat voegt een OLED-scherm, verbeterde luidsprekers en een sterk verbeterde standaard toe. Een ding dat de OLED-switch echter niet lijkt te brengen, is een oplossing voor Joy-Con-driftproblemen die Switch-bezitters al jaren teisteren – en frustrerend genoeg zal Nintendo niet eens bevestigen dat dit niet het geval is. Verscheidenheid aan publicaties, waaronder: de rand Ik heb geprobeerd de vraag te stellen, maar Nintendo gaat er niet op in, ondanks de andere nuttige antwoorden Zoals hoe een nieuwe switch geen nieuwe CPU heeft.

Switch-eigenaren hebben driftproblemen gemeld in hun Joy-Con voor jarenEn het probleem is al erg genoeg dat het het onderwerp is Veel rechtszaken – Hoewel Nintendo onofficieel consoles zal repareren die geconfronteerd worden met Joy-Con Drift VrijOok als je geen garantie meer hebt. Een van de Meest gereviseerde schakelverzoeken Het was een oplossing voor driftproblemen en we hoopten dat deze Switch-recensie het moment was waarop Nintendo dit grote probleem eindelijk aanpakte. Maar het lijkt waarschijnlijk dat Nintendo de kans niet heeft gegrepen om dit te doen.

In een verklaring van Nintendo aan bedradeEn de geribbeldEn de Spelplek En de de randHet bedrijf zei: “De configuratie en functionaliteit van de Joy-Con-controller is niet veranderd met de Nintendo Switch (OLED-model).” Maar we vroegen niet naar “configuratie” of “functionaliteit”, aangezien het heel duidelijk was uit de aankondiging van Nintendo dat de consoles hetzelfde zouden zijn. We vroegen naar drift, wat een betrouwbaarheidsprobleem is. En toen we de vraag opnieuw op een duidelijkere manier stelden, werden we naar dezelfde verklaring verwezen.

Dit lijkt erop te wijzen dat er geen wijzigingen zijn. Veelgestelde vragen aan De Britse bedrijfswebsite is beter zichtbaar: “De Joy-Con-controllers die bij de Nintendo Switch (OLED-model) worden geleverd, zijn dezelfde als de controllers die momenteel verkrijgbaar zijn.”

READ  De beste technische deals van de Labor Day 2020

Nintendo’s verklaring erkent problemen met Joy-Con-controllers – “We zijn op de hoogte van berichten dat sommige Joy-Con-controllers niet correct hebben gereageerd”, zei Nintendo – maar suggereerde alleen dat klanten de ondersteuningssite bezoeken om eventuele problemen op te lossen. Deze taal is niet nieuw. Nintendo heeft een zeer vergelijkbare verklaring afgegeven Bijna twee jaar geleden afstand ondeugd Een interne Nintendo-memo publiceren Instrueer onze klantenservicemedewerkers om Joy-Con-driftproblemen gratis op te lossen.

“Onze excuses voor het eventuele ongemak dat consumenten hebben ondervonden” als gevolg van de Joy-Con-problemen, zei Nintendo-president Shuntaro Furukawa. In de vraag en het antwoord van een investeerder vorig jaarMaar hij voegde eraan toe: “Ik heb geen informatie om te delen over specifieke acties die we hebben ondernomen” om de problemen op te lossen, wat suggereert dat hij zijn handen gebonden had vanwege een class action-rechtszaak in de Verenigde Staten.

Totdat iemand een aantal Joy-Cons kan ontgrendelen die bij de nieuwe Switch zijn inbegrepen, weten we niet zeker of er geen onaangekondigde oplossingen zijn voor driftproblemen. Maar op basis van wat Nintendo zei, ga ik je adem niet inhouden.

Hoewel een OLED-sleutel misschien niet de ‘professionele’ upgrade is We hoopten, verbeteringen Het maakt nog steeds een enorm verschil, aldus mijn collega Dieter Bohn, die aan het experimenteren is met de nieuwe Switch. Maar als je besluit om de console van $ 350 te kopen wanneer deze op 8 oktober wordt gelanceerd, wil je je misschien mentaal voorbereiden op de mogelijkheid dat je nieuwe Joy-Cons op een dag een driftprobleem zullen hebben.

READ  Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 live-beeld en specificaties lekken online

Hier is Nintendo’s volledige verklaring hierover:

De configuratie en functie van de Joy-Con is niet veranderd met de Nintendo Switch (OLED-model). Configuratie en functie zijn hetzelfde als die van Joy-con-controllers voor Nintendo Switch. Bij Nintendo zijn we trots op het produceren van producten van hoge kwaliteit en verbeteren we deze voortdurend. We zijn op de hoogte van berichten dat sommige Joy-Con-controllers niet goed hebben gereageerd. We willen dat onze klanten plezier hebben met de Nintendo Switch, en als iets niet aan dat doel voldoet, moedigen we ze altijd aan om te bezoeken. http://support.nintendo.com Dus we kunnen helpen.

Written By
More from Lesley Curry
Geplande meldingen van Google Clock zijn voor sommige gebruikers uitgeschakeld
Het lijkt erop dat voor veel mensen de geplande alarmfunctie van Google...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *