Nintendo zegt dat Bayonetta 3 ‘goed vordert’ ondanks het niet verschijnen op E3 ​​2021

Hoewel het een tijdje geleden is dat we een substantiële update over Bayonetta 3 hebben gehoord, heeft Nintendo bevestigd dat de game “goed vordert” ondanks de afwezigheid op E3 ​​2021.

Praten met speelplek, Nate Bihldorff en Bill Trinen van Nintendo bevestigden dat de wedstrijd nog steeds onderweg is en Trinen verklaarde dat het spel “goed vordert”.

“We laten dingen graag zien wanneer we er klaar voor zijn om ze te laten zien. En natuurlijk laten we dingen graag zien wanneer ontwikkelaars er klaar voor zijn om ze te laten zien”, voegde Trinen eraan toe. “We hadden het hier niet op de E3, maar houd ons in de gaten.”

De Nintendo Switch-exclusieve Bayonetta 3 werd aangekondigd tijdens de Game Awards 2017, maar de game is sindsdien grotendeels stil geweest. Eerder dit jaar zei gamedirecteur Hideki Kamiya dat het “veilig was om” nieuws over de game in 2021 te verwachten.

Zoals ik al vermelde kotaku, Kamiya ging naar Twitter om zijn frustratie te delen met degenen die zich online afvroegen of de ontwikkeling was vastgelopen of dat de game vertraging had opgelopen vanwege een gebrek aan updates.

“Ik begrijp waarom mensen zeggen: ‘Schiet op en geef de informatie vrij’ of ‘Laat ons iets zien’, maar…, Kamya schreef op Twitter. Roekeloze uitspraken als “Is de ontwikkeling gestopt?” of ‘ik denk dat het laat is’, enz., het is gewoon vervelend algemeen afval.”

Totdat er meer wordt onthuld over Bayonetta 3, moet je onze recensies van Bayonetta en Bayonetta 2 bekijken, en Bayonetta probeerde zichzelf bij Super Smash Bros. Ultieme.

READ  De acht 'Destiny 2'-exoten om naar te kijken met de Sandbox-veranderingen van Beyond Light

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett
Georgia Tech zegt geen bumperkleven voor game vs Louisville
Georgia Tech zegt dat een verbod op bumperkleven van kracht blijft voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *