No Man’s Sky-spelers maken ongebruikelijke bases, zoals deze banaan

No Man’s Sky Het was een puinhoop van valse beloften en gebroken dromen toen het begon. Nu is het een speelplaats voor verbeelding met spelers optuigen van stedenEn de In-game bedrijvenEn de En allerlei epische regels. Maar niets van dit alles is te vergelijken met deze gigantische banaan.

Technisch gezien heeft het een naam, “Big Banana Base”, en werd vervaardigd door No Man’s Sky Twitter-speler en gebruiker Dave- Particle Duplication. Dave maakte veel regels in de trant van individuele objecten. een van hen in haan ​​vorm. Een ander is gewoon gigantische blauwe hand. Er is dus een bestand toilet gemaakt van goud. Van daaruit Dave’s creaties Krijgen zelfs in Vreemdeling.

Maar geen van hen sloeg me als bananen. De vorm is zo perfect, de tintvlek, ik wacht gewoon tot iemand Donkey Kong in het spel modificeert, zodat ze kunnen uitreiken en het kunnen pakken.

“Als mensen me vragen hoe lang het duurt om deze dingen te bouwen, is mijn snelle reactie: ‘Hoe lang is het touw?'”, zei Dave. ” Kotaku Via Twitter DM’s. Hoe meer details en complexiteit, hoe langer het duurt. Kortom: ik heb 12 uur in de buurt doorgebracht.”

graag veel No Man’s Sky Makers, hebben geprofiteerd van het nummer van Charlie Banks man hemel Base Builder-plug-in Blender 3D-modelleringssoftware. Naast het nauwkeurig kunnen besturen van objecten zonder zich zorgen te maken over botsingsbeperkingen, zijn er ook basisfuncties zoals kopiëren en plakken waarmee mensen meer gedetailleerde regels kunnen maken.

“Ja, sommige dingen zijn makkelijker in Blender, maar uiteindelijk maakt het het bouwen van de basis er niet makkelijker op; het maakt de zaken zelfs ingewikkelder”, zei Dave de piano.”

De grote bananenbasis is niet alleen voor weergave. Binnen is er een keuken, badkamer en andere voorzieningen. Er is zelfs een koffiepot, de essentiële metgezel voor iedereen die op eigen houtje het uitgestrekte en lege universum verkent. “Dit zijn allemaal pogingen om elementen weer te geven die niet in het spel zitten”, zei Dave. “Ik heb een aantal gemeenschappelijke basisonderdelen samengebracht met nieuwe manieren om het gewenste object te maken.”

Elk klein ding Marcel Duchamp ontmoet Wes Anderson. Gevonden voorwerpen die zijn hergebruikt voor artistieke doeleinden waar mensen in kunnen leven. Ik hou absoluut van hem.

READ  Er is een manier om xCloud op Windows 10 te spelen en Xbox-games uit te zenden
Written By
More from Aubrey Mason

Tussen ons in is de kaart van de ballon die Pokeman heeft genoemd

Tussen ons‘s Nieuwe ballonkaart Pokimane werd bekritiseerd in een De laatste stroom​...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *