Heeft deze Leyland-route echt downloadsnelheden die 120.000% lager zijn dan de snelste in Lancashire?

Hallo Meadow, Leland

Volgens prijsvergelijker U-Switch heeft High Meadow een gemiddelde downloadsnelheid van 0,70 Mbps, wat betekent dat het 16 uur en 29 minuten zou duren om een ​​HD-film van 2 uur te downloaden.

Ter vergelijking: de film zelf zou slechts 49 seconden nodig hebben om te downloaden in West Gate, Fleetwood, dat de hoogste downloadsnelheid van het noordwesten heeft van 841,85 Mbps.

>>> Klik op hier Lees over de Gigabit-projectblauwdruk die in 2022 wordt uitgerold.

Deelname Naar onze dagelijkse nieuwsbrief

Het nieuws Snijd door het lawaai

De snelste en langzaamste snelheden van het VK, volgens U Switch

Bewoners van High Meadow hebben vraagtekens gezet bij de gegevens van de U Switch, maar het bedrijf zegt dat het mogelijk is dat, omdat zowel snelle als ultrasnelle breedband beschikbaar is op High Meadow, de bewoners zich ofwel niet realiseren dat ze een betere verbinding kunnen krijgen, of ten onrechte denken dat het hen veel meer zal kosten.

Een van de vrouwen zei: “We streamen regelmatig op Netflix en dat is voor ons nooit een probleem geweest. Soms kan het even uitvallen, maar ik weet zeker dat dat voor iedereen hetzelfde is.”

“Mijn man houdt de breedbandsnelheid in de gaten en hij zegt dat die van ons ongeveer 106 Mbps is.”

Een andere bewoner zei: “Ik had de snelste service die Virgin te bieden had, en ik heb nooit een probleem gehad met snelheid, alleen af ​​en toe een breedbandstabilisatie als ik naar mijn Google Nest luister.

Uit onderzoek blijkt dat het aantal breedbandgebruikers met hogere snelheden toeneemt. Twee vijfde van de gebruikers (43 procent) haalt nu ultrahoge snelheden van meer dan 30 Mbps, bijna het dubbele van die (22 procent) zes jaar geleden.

Maar ondanks het feit dat hogesnelheidsbreedband beschikbaar is in 96 procent van het land en ultrasnel tot 62 procent, bleek uit een recent Uswitch-onderzoek dat vier op de tien (40 procent) zich niet realiseren dat ze er toegang toe hebben in hun lokale Oppervlakte[9].

De langzaamste en snelste straten van het VK werden onthuld door een analyse van 276.083 snelheidstests die het afgelopen jaar door breedbandgebruikers zijn uitgevoerd.

Het aantal snelheidstests is met 124 procent gestegen in vergelijking met de statistieken van 2019 van 122.845, waarbij de enorme stijging aangeeft dat consumenten sinds het begin van de pandemie meer aandacht besteden aan de prestaties van breedband in hun huizen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *