NOG STEEDS LEVEN De langverwachte MMORPG x Battle Royale mobiele game is nu officieel verkrijgbaar

Wat begon als een computerspel in Korea, heeft nu zijn weg naar het westen gevonden met een gloednieuw mobiel spel met de titel A3: NOG LEVEN. Wat deze nieuwe game zo uniek maakt, is de mix van MMORPG en battle royale terwijl hij nog steeds beschikbaar is op smartphones! Sinds de aankondiging is er veel geroezemoes rond deze game geweest vanwege de enorme hoeveelheid opties en mechanica en geweldige graphics.

Nu lijkt het erop dat de game wereldwijd beschikbaar is voor nieuwsgierige spelers om te downloaden en te verkennen! De open-wereld RPG- en PvP-aspecten, allemaal samen in één game, hebben dit tot een van Netmarble’s moeilijkste games gemaakt om naar telefoons te brengen, maar de uitbetaling is de moeite waard geweest, aangezien spelers hun personage konden creëren en verkennen. Naast de pre-registratie voordelen en lanceringsevenementen, biedt de game ook een aantal spannende dagbasisfuncties die leuk zijn om te verkennen, waaronder vijf verschillende klassen, 201 soullinkers, die de spelers zullen helpen hun vaardigheden in de strijd te vergroten, en natuurlijk , de nieuwe Battle Royale-modus waarin spelers het tegen elkaar opnemen om als beste uit de bus te komen.

De strijd wacht en het lijkt erop dat elk moment dat je besteedt aan het spelen een ander moment zal zijn dat nog sterker wordt dan voorheen. We horen graag je mening over de nieuwe game en hoe deze speelt in de reacties hieronder!


Speelt zich af in een apocalyptische fantasiewereld van zwaarden en tovenarij, A3: NOG LEVEN is een genreoverschrijdende mobiele ervaring die de enorme en levende werelden van Open-World RPG’s koppelt aan de extreme gevechten van Battle Royale. Spelers moeten waakzaam zijn in een altijd open Player vs. Player (PvP) -omgeving terwijl ze vechten tegen vijanden met intense hack & slash-gevechten en hun moed bewijzen in een verscheidenheid aan PvP- en Player vs. Everyone (PvE) -modi. A3: STILL ALIVE wordt prachtig weergegeven met prachtige 3D-graphics van consolekwaliteit die tot leven worden gebracht dankzij de uitstekende optimalisatie van de Unity Engine.


A3: NOG LEVEN is nu gratis beschikbaar in de App Store en Google Play!
READ  Bang Bang 'plaagt mogelijk Manny Pacquiao-huidtoevoeging
Written By
More from Eda Greene

Met mobiele Android-controllers kunt u het meeste uit uw Microsoft Xbox Game Pass halen!

Ik voel je pijn als je een iPhone-gebruiker bent die van gamen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *