November update Samsung Galaxy S10, Fold and Fold 2 beschikbaar

Vandaag arriveert Samsung’s november-update voor de Galaxy S10-serie, inclusief verbeteringen voor de camera-app. Het is ook beschikbaar op de Galaxy Z Fold 2 en de eerste Fold.

Galaxy S10 update november 2020

De nieuwste beveiligingspatch komt vandaag op tijd aan op de eerste Galaxy S10-toestellen in Nederland en België. Een download van 264 MB bevat firmwareversie G97 * FXXU9DTJA, die op zijn beurt de beveiligingspatch van november bevat.

De patch bevat 65 verbeteringen die Google deze maand heeft uitgebracht voor het Android-systeem. Er zijn vijf verbeteringen in de software en interface van Samsung, waarvan er drie relevant zijn voor de Galaxy S10-serie. Onder andere een kwetsbaarheid in de beveiliging van het reactiveringsslot, die in sommige gevallen via de Veilige map.

We zien ook twee andere punten op de lijst met wijzigingen. Dit verbetert de (stabiliteit van de) Wi-Fi-verbinding. Daarnaast verbetert ook de werking van de camera-app na de update.

Galaxy S10-patch vanaf november 2020

beschikbaarheid

U kunt nu de nieuwe update OTA installeren op het merkloos Galaxy S10 Plus in Nederland en België. De update is OTA nog niet beschikbaar op de Galaxy S10 en S10e, maar we verwachten dat dit later vandaag – of uiterlijk morgen het geval zal zijn. De Galaxy S10 Lite krijgt de update van november zoals altijd op een ander tijdstip. Dit geldt ook voor gebrandmerkt apparaten die zijn gekocht bij Vodafone of T-Mobile.

Galaxy Z Fold 2 en Fold update november 2020

Naast de Galaxy S10-serie begint nu ook de Fold-serie met de november-update. De update is nu per direct beschikbaar OTA voor zowel de eerste Fold als de Z Fold 2. Ze ontvangen respectievelijk firmwareversies F900FXXS4CTJ4 en F916BXXS1BTJ1

READ  TransIP stopt met de gratis Stack-variant

Naast de november-patch, de ‘Verbeterde algehele stabiliteit van functies‘. We weten ook dat de camera-app op de Z Fold 2 wordt geüpdatet naar versie 10.5.00.95.

Omdat de Fold en Z Fold 2 in Nederland en België alleen verkrijgbaar zijn in de merkloos variant zijn uitgebracht, is de update per direct beschikbaar voor alle toestellen. Op de Fold kun je het direct OTA krijgen in beide landen. Voor de Z Fold 2 is dit al mogelijk in België, maar nog niet in Nederland op het moment van schrijven, maar waarschijnlijk later op de dag.

Zoals altijd verschijnt er een melding op je telefoon zodra de nieuwe update klaar is voor je apparaat. Wil je daar niet op wachten, dan kun je direct de beschikbaarheid checken via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb je een van de bovenstaande updates op je Samsung-telefoon geïnstalleerd? Komt u meer wijzigingen, bugs of bugfixes tegen? Laat het ons hieronder weten!

(Bedankt Koos, Henk!)

More from Madison Garrett

Volgende PS5-aanvulling gepland voor Black Friday bij GameStop, Walmart

Het is eindelijk zover: de PS5 is nu uit en markeert het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *