NRL: The Warriors worden geconfronteerd met een harde realiteit na vijf opeenvolgende wedstrijden

sport

Er heeft een verandering in het ANZ-voorzitterschap plaatsgevonden en de All Blacks klimmen op en neer in de selectie van het eerste team van Ian Foster, de finale van Euro 2020 en meer. Video / NZ Herald

Nathan Brown geeft toe dat er iets moet veranderen voor de Warriors.

Met slechts vijf overwinningen uit 16 wedstrijden verliest de club langzaamaan het contact met de top acht. Hij staat vier punten achter op de als achtste geplaatste Cronola Sharks met nog acht ronden te spelen.

Terwijl zeven van de 11 Warriors’ verliezen op acht punten of minder kwamen, is dat niet iets dat op tafel verschijnt; Nauwe wedstrijden betekenen weinig tot geen score om mee te gaan.

ze 20-12 verlies voor Cronola afgelopen weekend Hij was de laatste die deze trend volgde. Ze hebben nu vijf wedstrijden op rij verloren, waarbij hun nederlaag slechts 42-16 tegen Melbourne Storm eindigde met een marge van dubbele cijfers.

“je houdt niet van [the losses] En vijf op een rij is zeker niet wat je wilt”, vertelde Warriors-coach Darcy Waldgrave van Newstalk ZB.

“Het enige leuke aspect van hen is de manier waarop we concurreren, de manier waarop de jongens het goed doen, we doen sommige dingen verkeerd in de cruciale fasen.”

De Warriors verloren vijf wedstrijden op rij. foto/fotosport
De Warriors verloren vijf wedstrijden op rij. foto/fotosport

Er is een combinatie van factoren die hebben bijgedragen aan de recente teleurstelling, zei Brown. Het hele seizoen waren er spelers die komen en gingen, ze werkten eraan om een ​​aantal van hun jonge spelers een kans te geven op het hoogste niveau, de spelers waren er niet vanwege blessures en ze hadden problemen met de manier waarop de wedstrijden werden gespeeld. Het was officieel.

READ  10 van de meest interessante spelers om op te letten voor de 2021 Spring Game in Ohio

“Vanuit het oogpunt van coaching moeten we zeker kijken naar de manier waarop we sommige dingen doen”, gaf Brown toe.

“Als je naaste spelers blijft verliezen, verlies je ze met een reden. We verliezen ze om verschillende redenen. Het is niet één speler of hetzelfde; het zijn verschillende dingen die op verschillende momenten bijdragen. De waarheid is dat we close-spellen blijven verliezen .”

“Er zijn dingen over de hele linie waar we naar moeten kijken, niet slechts een of twee. We zijn daar zeker mee bezig en we hebben het gevoel dat als we consistent een soortgelijk team kunnen samenstellen en een van de twee teams die het dichtst in de buurt zijn, hebben we het gevoel dat we er een paar kunnen winnen.”

De Warriors willen zondag profiteren van de zwakte van de Penrith Panthers om een ​​einde te maken aan hun losing streak.

Terwijl de Panthers tweede staan ​​in het klassement, zullen ze het dit weekend zonder sterspelers Nathan Cleary en Jarome Loai moeten stellen, aangezien het paar worstelt met schouder- en knieblessures.

Warriors kunnen een aantal boosts in het spel verwelkomen. Josh Curran en Euan Aitken worden genoemd naar de verlengde bank en kunnen naar het wedstrijdteam verhuizen na de afgelopen twee weken te hebben gemist vanwege Covid-19-protocollen. Toho Harris en Chad Townsend werden ook genoemd in de uitgebreide ploeg voor een vroege comeback van schouderblessures – waarvan ze naar verwachting pas in ronde 22 zouden terugkeren.

“Zoals het spel tegenwoordig gaat, kun je de spelers niet noemen tenzij er een kans is, omdat je alleen spelers mag kiezen uit de 21 die je noemde,” zei Brown.

READ  Naga Peace Talks - NSCN (IM) Thuingaleng Muivah Claims Center erkende Naga-soevereiniteit in 2015-deal

“We voelen ons nog steeds erg comfortabel in de lucht in termen van hoe het team eruit zal zien.”

More from Madison Garrett

OnePlus 8 en 8 Pro ontvangen beveiligingspatches voor oktober

OnePlus sluit de eerste week van november af door de beveiligingspatches van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *