NVIDIA toont “Wolfenstein: Youngblood” met RTX ray tracing op ARM

nvidia zei onlangs Het heeft met MediaTek samengewerkt om RTX-graphics naar ARM-gebaseerde laptops te brengen, en nu heeft het laten zien hoe het eruit zou kunnen zien voor gamers. Op de Game Developers Conference (GDC) was het: onthullen Technologierendering met MediaTek ARM-processor aangedreven door RTX Wolfenstein: Youngblood.

NVIDIA introduceerde voor het eerst realtime ray tracing en DLSS in-game reflecties met behulp van een op ARM gebaseerd platform. Hij toonde ook een demo genaamd bistro (Van Amazon’s Lumberyard Game Engine) Voert realtime raytracing uit op ARM, met RTX Direct Lighting (RTXDI) en NVIDIA Optix AI-Acceleration denoiser (NRD)-functies ingeschakeld. De demo’s werden uitgevoerd op het bestaande MediaTek Kompanio 1200 ARM-platform met GeForce RTX 3060 GPU.

NVIDIA heeft het technische werk gedaan door verschillende RTX SDK’s over te zetten naar ARM-hardware. Deze voorbeelden omvatten Deep Learning (DLSS) om de scherpte te verbeteren, Direct Lighting RTX, NVIDIA Optix AI-Acceleration denoiser, RTX memory Utility (RTXMU) en Global Lighting RTX. NVIDIA zei dat de RTXDI, NRD en RTXMU SDK’s voor ARM met Linux nu beschikbaar zijn voor ontwikkelaars, met RTXGI en DLSS binnenkort.

U kunt dit natuurlijk pas zien als fabrikanten RTX-hardware toevoegen aan ARM-laptops, Chromebooks of andere apparaten. Gamefabrikanten zullen de technologie ook moeten implementeren voor op ARM gebaseerde games. Echter, beide Wolfenstein: Youngblood Het lijkt erop dat de ontwikkelaar en game-engines optimistisch zijn

“De ondersteuning van RTX voor zowel ARM als Linux opent nieuwe mogelijkheden voor game-ontwikkelaars om uitgebreidere ervaringen op verschillende platforms te leveren”, zegt Matthew Muller, Chief Technology Product Manager van Unity. “Een op iD Tech gebaseerde game die draait op een ARM-CPU met ray tracing ingeschakeld, is een belangrijke stap in een reis die meerdere gameplatforms beschikbaar zal maken voor alle game-ontwikkelaars”, voegt Machinegames CTO Jim Kjellin toe.

READ  Zie: je kunt deze PS 4-games in oktober gratis spelen met PS Plus

Natuurlijk zal de relatie van NVIDIA met ARM heel dichtbij komen kocht het bedrijf vorig jaar voor $ 40 miljard. De deal is echter onderworpen aan goedkeuring door de regelgevende instanties en NVIDIA-concurrent (en ARM-klant) Qualcomm voorwerp voor de deal. Bovendien heeft ARM in het VK 3.000 mensen in dienst en is de toezichthouder in dat land momenteel in bedrijf Onderzoek vermindering.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Aubrey Mason

Eid-tip van Shah Rukh Khan: ‘Geef jezelf een knuffel’

Shah Rukh Khan heeft een geestige suggestie ter gelegenheid van Eid, in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *