Nvidia’s GeForce Experience-overlay kan fps verlagen in games zoals Cyberpunk 2077

Nvidia’s Geforce-overlay is ongetwijfeld nuttig; Vooral als je de prestaties van je pc wilt bijhouden of je gameplay wilt opnemen. Hoewel de tools van Nvidia je kunnen helpen je frames per seconde te verhogen, suggereren nieuwe records dat het frames zou kunnen stelen van bijvoorbeeld Cyberpunk 2077.

Hoogtepunten CapframeXDe overlay lijkt echter de framesnelheid van Cyberpunk te beïnvloeden bij gebruik op een Nvidia RTX 3070 Ti. Volgens de resultaten van de maker van PC Analysis Tool daalt de framesnelheid van de ellendige RPG met een snelheid van 2 fps, met incrementele dalingen tot 33 fps. Tests tonen ook aan dat met overlay uitgeschakeld, de framesnelheid van Cyberpunk 2077 constant boven 54 fps blijft, wat aangeeft dat het gebruik van gadgets de prestaties beïnvloedt tijdens de meest belastende scenario’s.

CapframeX ook Shows GeForce Overlay behaalt dezelfde resultaten als alleen werken en in combinatie met andere monitoringtools. Hoewel de benchmark van het bedrijf uitsluitend gebaseerd is op Cyberpunk 2077, leverde een snelle test met Metro Exodus verschillende resultaten op en “geen meetbare impact” op de prestaties. Dit kan betekenen dat alleen bepaalde games worden beïnvloed door overlay, of dat Cyberpunk een bepaalde gevoeligheid heeft voor GPU-bronnen.

CapframeX-gegevens zorgen ervoor dat Cyberpunk 2077-fans elk frame willen krijgen dat ze uit de game kunnen halen. We zullen echter moeten wachten op uitgebreidere tests met verschillende games en overlays voordat we een oordeel kunnen vellen over Nvidia-hulpprogramma’s. Als vervolg hierop zegt CapframeX dat het van plan is om Cyberpunk te evalueren met AMD’s Radeon-overlay ingeschakeld, wat zou moeten helpen de exacte oorzaak van de prestatieproblemen van de game te achterhalen.

Om de echte oorzaak van Cyberpunk’s Nvidia-prestatieproblemen te achterhalen, zal uiteindelijk verdere schaalvergroting nodig zijn voor een verscheidenheid aan games en grafische kaarten. Tot die tijd kun je het beste het standaardspelletje de schuld geven.

READ  Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia

{“Layout”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Nvidia GeForce Experience Overlay kan frames per seconde verlagen in games als Cyberpunk 2077,” “type”: “news”, ” category: “gaming-devices” }, “gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Game-apparaten “,” “Types”:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

De controversiële originele Xbox-game is nu beschikbaar op PS4, Nintendo Switch en Xbox One

De controversiële originele Xbox-game kan nu worden gespeeld op moderne computers en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *