NYC-kinderen in klassen op afstand kunnen les krijgen van leraren van andere scholen

NYC-kinderen in klassen op afstand kunnen les krijgen van leraren van andere scholen

Stadskinderen kunnen dit jaar les krijgen van leraren van andere scholen tijdens lessen op afstand, zei bondskanselier Richard Carranza maandag.

Nu de schoolpopulaties zijn opgedeeld om sociale afstand mogelijk te maken, zullen schooldirecteuren moeite hebben om een ​​groter aantal klassen te bemannen met waarschijnlijk uitgeputte lerarenroosters.

“Ons doel is altijd geweest dat studenten die op afstand leren, leraren van hun school krijgen”, zei Carranza op een persconferentie naast burgemeester Bill de Blasio. “Dat is duidelijk ons ​​doel. Maar dat is geen garantie. Omdat het afhangt van hoeveel leraren op die school in de externe modus zijn, hoeveel persoonlijk leren. “

Tot dusver koos 26 procent van de stadsgezinnen voor een volledig afgelegen formaat en dat aantal zal naar verwachting toenemen tijdens de openingsweken en -maanden van het schooljaar.

De overige 74 procent zal één tot drie dagen per week afwisselend leren op afstand en klassikaal leren, afhankelijk van het gekozen model van een individuele school.

Ongeveer 15 procent van de leraren in de stad heeft medische COVID-19-vrijstellingen aangevraagd en zal na goedkeuring vanuit huis werken.

“Het is duidelijk dat als je minder studenten per klas hebt, je extra personeel nodig hebt”, zei Carranza. “We zitten dus midden in al die gedetailleerde planningsprocessen.”

De Blasio zei dat personeelskwesties pas zullen worden opgehelderd als het nieuwe jaar begint.

“Een deel hiervan zal worden bepaald in de feitelijke uitvoering ervan”, zei hij.

De Blasio probeerde ook de zorgen weg te nemen over beschermende kleding tegen coronavirus in het grootste schoolsysteem van het land en zei dat de stad een voorraad heeft van belangrijke items, waaronder 4 miljoen maskers.

READ  Trump verlaat abrupt de briefing over het coronavirus na een schietpartij in de buurt van het Witte Huis

“Wat onze scholen ook nodig hebben, ze zullen hebben”, drong hij aan.

Het Department of Education zal een hotline introduceren voor directeurs die aanvullende items nodig hebben.

Regering Andrew Cuomo herhaalde ook maandag dat de staat de mogelijkheid behoudt om elke school te sluiten die zij onveilig acht.

“Als er iets gebeurt en er is een verspreiding, dan zal de staat ingrijpen en de school sluiten”, zei hij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *