Melania schudt Donald Trump OPNIEUW af; First lady heeft een hekel aan hand in hand met President: Watch

Melania

Melania Trump met de Amerikaanse president Donald TrumpTv grijpen

Het is weer gebeurd. Ze sloeg zijn handen weer weg. In de nieuwe beelden die viraal gaan op sociale media, weigerde Melania Trump blijkbaar haar man, de Amerikaanse president Donald Trump, vast te houden toen hij probeerde de hand van haar vast te houden terwijl hij van Air Force One stapte.

Het moment werd vastgelegd toen het eerste gezin van de VS, president Trump, vrouw Melania en zoon Barron, uit de Air Force One stapte op de gezamenlijke basis Andrews in Washington DC. Toen ze uit het vliegtuig stapten, probeerde Trump Melania’s hand vast te houden, maar dat liet ze blijkbaar niet toe. Hij probeerde het toen nog een keer, maar ook toen weigerde ze en hield haar hand bezig met haar tas terwijl ze probeerde haar jurk aan te passen.

Hun worsteling om hun respectieve manieren te vinden, duurde een paar seconden voordat Trump eindelijk zijn rechterhand op haar onderrug plaatste. De clip ging vervolgens viraal terwijl Twitterati een velddag had.

Hier zijn een paar reacties op de virale clip.

melania
melania

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat de first lady Melania Trump weigert de hand van haar man in het openbaar vast te houden.

Tijdens hun bezoek aan Israël in 2017, toen premier Netanyahu het machtspaar ging ontvangen op de Ben Gurion International Airport, probeerde Trump Melania’s hand vast te houden, maar ze sloeg zijn handen weg. De video waarin ze Trumps hand afzette, was toen ook viraal gegaan.

Hier zijn enkele van de andere keren dat Melania weigerde Trumps hand vast te houden.

In februari 2018, toen Trump en Melania het Witte Huis verlieten om op weg naar Ohio aan boord van Marine One te gaan, probeerde hij haar hand vast te houden, maar dat lukte niet.

Dit in april 2018, tijdens een foto met het Franse eerste koppel, probeerde Trump een liefdevol gebaar te maken met zijn vrouw, maar het ging zoals het ging.

Het echtpaar was op reis vanuit New York, waar de president zijn jongere broer Robert Trump ontmoette, die zondag op 71-jarige leeftijd stierf.

READ  Diablo II: Resurrected laat je 20 jaar oude savegames importeren
Written By
More from Aubrey Mason

Google Pixel 5: de nieuwste geruchten (update: 4 september)

Update, 4 september 2020 (17:00 ET): De Google Pixel 5 zou voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *