Vrouw uit Texas verslaat coronavirus – levert vervolgens gezonde drielingen

Vrouw uit Texas verslaat coronavirus - levert vervolgens gezonde drielingen

Een zwangere vrouw uit Texas versloeg het coronavirus – en leverde weken later gezonde drielingen af.

“Als moeder wil je controle, maar op dit moment moet je accepteren dat je niet alles onder controle hebt”, zei de moeder, alleen geïdentificeerd als Maggie, in een Facebook-plaatsing Vrijdag.

Volgens de Vrouwenziekenhuis van Texas in Houston, waar Maggie haar drieling afleverde, leerde ze dat ze COVID-19-positief was na een routinecontrole op 8 mei, toen ze 28 weken zwanger was.

Maggie kreeg destijds een test voor de besmetting, wat protocol is, en leerde twee dagen later – Moederdag – dat ze er positief voor was, zei een bericht op de Instagram-pagina van het ziekenhuis.

De post bevatte ook een foto van de stralende moeder die haar baby’s van nu weken vasthoudt.

“Ontmoet de #firecracker die # COVID19 versloeg tijdens haar derde trimester en vervolgens gezonde #triplets afleverde met een houding die helderder was dan vuurwerk op de #FourthofJuly”, schreef het ziekenhuis naast de foto.

Toen ze voor het eerst werd gediagnosticeerd, maakte Maggie, die al een 5-jarige zoon heeft met haar man, zich zorgen over ‘iedereen behalve zichzelf’, zei het ziekenhuis.

De komende weken kreeg ze in totaal vijf coronavirustests, voegde het ziekenhuis toe in zijn Facebook-bericht.

Dan “Op 4 juni… met de laatste twee [tests] negatief, Maggie ontdekte tijdens haar wekelijkse echo dat het snoer van “Baby A” om haar nek was gewikkeld en dat ze die dag om 16.00 uur een keizersnee zou hebben, “zei het ziekenhuis.

Haar man mocht niet bij haar zijn in de verloskamer omdat hij eerder ook positief op het virus had getest, en hoewel hij in één follow-uptest was goedgekeurd, ‘had hij zijn tweede negatieve test niet ontvangen’, dus haar moeder was haar ‘enige ondersteunende persoon tijdens de bevalling’, zei het ziekenhuis.

READ  Wordle vandaag: reactie VK 28 februari Wat is de 5-letterige woordoplossing voor Wordle 254 - en wat betekent dat?

“Om 16:51 uur werd” Baby A “, Isabella, geboren op 3,11 lbs. Om 16:53 uur werd “Baby B”, Nathaniel, geboren op 3,7 pond. Eindelijk, om 16:55 uur, werd “Baby C”, Adriel, geboren op 2,1 pond. ‘Zei het ziekenhuis.

‘De artsen en verpleegsters waren verbaasd over hoe goed Maggie het deed. Zij en haar baby’s, die in perfecte ABC-volgorde aankwamen, waren gezond, veilig en onmiskenbaar veerkrachtig. ”

Maggie vertelde andere moeders op de Facebook-pagina van het ziekenhuis: ‘Je moet andere mensen je laten helpen en onthouden dat je niet alleen bent. Kijk uit naar elke dag en vier elke kleine overwinning. ‘

Op 9 juni registreerde Texas het hoogste aantal coronavirusgerelateerde ziekenhuisopnames sinds 5 mei, en de staat is sindsdien opgesloten in een strijd tegen sterk stijgende gerelateerde figuren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *