Oculus Quest 2: PC-games spelen en een bekabelde verbinding instellen

(Foto: GettlyImages / SOPA-afbeeldingen) Oculus Quest 2

De Oculus Quest 2 is een stand-alone headset, maar hij kan ook werken door hem op een computer aan te sluiten voor een complete virtual reality-ervaring.

Het proces is snel en eenvoudig. Het werkt via een bekabelde verbinding en het kan ook draadloos zijn. Het geeft je ook volledige toegang tot veel PC VR- en Steam VR-games.

Quest Quest: wat heb je nodig

Om virtual reality-games voor pc te spelen met Oculus Quest 2, heb je verschillende dingen nodig. Je hebt een Oculus Quest, een pc met VR-mogelijkheden en een USB 2.0-kabel met een USB-C-connector nodig voor een bekabelde verbinding. Oculus heeft een officiële link-kabel als je die nodig hebt.

Als uw computer geen USB-C-connectoren heeft, wordt eerder een Anker PowerLine USB-A naar USB-C-kabel aanbevolen, volgens HowtoGeek.

Een router die via Ethernet is aangesloten op een VR-pc en Oculus Quest-software voor Windows zijn ook nodig.

De USB-kabel moet lang genoeg zijn om te gebruiken en je de VR-ervaring te geven die je wilt. Je kunt ook zoveel Oculus-games bekijken als je wilt met VR, omdat Oculus Quest meer games uitbrengt.

Lees ook: Oculus Quest 2 Games Review: games en app-ondersteuning verwijderd, maar de VR-headset is nog steeds geweldig

Als je zittend of staand games wilt spelen, kun je een kabel gebruiken die korter is dan een kamergrote kabel.
Je kunt een USB-kabel van 5 meter lang gebruiken, wat geweldig is voor virtual reality-games waarbij je je moet verplaatsen, volgens de rand.

Bereid de voogd voor

Voordat je je Quest aansluit, moet je eerst je speelruimte op je pc instellen. U kunt dit doen met de stand-alone modus, volgens: Toms gids.

READ  Apex Legends-fans hebben moeite om te spelen nu servers over de hele wereld niet beschikbaar zijn

Wanneer u uw taak in een ruimte plaatst waar geen grensinformatie is opgeslagen, wordt u gevraagd er een te maken. Zet het in het gebied waar je wilt spelen.

U kunt bevestigen dat er een limiet is of indien nodig nieuwe maken. Dit is een vergelijkbare limiet die u voor uw computer kunt gebruiken.

Een bekabelde verbinding instellen

De eerste keer dat je Quest met een computer gebruikt, zijn er enkele stappen die je moet uitvoeren. Als je je Quest instelt als een standalone headset, kun je het PC VR-proces gewoon aan met Quest.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Oculus-software voor Windows downloaden. Het is een installatieprogramma met de naam OculusSetup.exe.

Voer vervolgens het installatieprogramma uit en volg de begeleide installatie-instructies. Het kan even duren om de 5 GB aan gegevens te downloaden die de app nodig heeft.

Tijdens de installatie wordt u gevraagd uw account aan te maken of u erop aan te melden. Voor Quest 2-gebruikers moet je een Facebook-account hebben dat is gekoppeld aan je Oculus-account.

Voor echte Quest-gebruikers wordt een gekoppeld Facebook-account verplicht, tenzij er wijzigingen worden aangekondigd. Oculus Quest 2 ondersteunt Facebook Messenger, dus je kunt het ook bekijken.

Zodra u zich aanmeldt bij de app, kunt u uw Quest for PC VR instellen. Selecteer Apparaten en klik vervolgens op Hoofdtelefoon toevoegen. Kies je hoofdtelefoonmodel.

Selecteer vervolgens de verbindingsmethode. Voor een bekabelde verbinding, selecteer “Kabelbinder”. Steek het ene uiteinde van de kabel in je computer en het andere uiteinde in de Quest. Voor een USB 3-poort moet u deze koppelen met een USB 3-kabel.

READ  Je kunt de sleutel voor Diablo 2: Resurrected beta krijgen door nu Twitch-streams te bekijken

Gerelateerd artikel: Facebook stopt productie van ‘Oculus Quest 2’ vanwege huidirritatieklachten

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Door Sophie Webster

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Max Mcgee

Karnataka SSLC-resultaten 2020-datum: dit is wanneer klasse 10-bestuursexamens worden verklaard

Indiase schoolkinderen bereiden zich voor op hun Central Board of Secondary Education...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *