Official gaat in op de impact van COVID op het volgende seizoen van de Premier League; minder publiek

Premier League could see reduced crowds next season, says official

IANS-foto’s

Het is mogelijk dat het hele Engelse Premier League-seizoen 2020-21 voor minder mensen kan worden gespeeld, zei een senior regeringsadviseur.

“Het zou me zeer verbazen als we dit jaar de volledige stadions terug zouden krijgen”, zei James Calder, die deel uitmaakte van de cross-sportwerkgroep met overheids- en gezondheidsfunctionarissen die protocollen vastlegden voor de terugkeer van sport in het VK te midden van de COVID- 19 pandemie, vertelde BBC Sport.

Debatteren over het volgende seizoen van de Premier League

“Realistisch gezien denk ik dat het waarschijnlijk een vaccin nodig heeft en ook een hoge opname van dat vaccin voordat we echt stadia met volledige capaciteit kunnen zien.”

Gevraagd of het mogelijk was om het hele volgende voetbalseizoen te spelen met verminderde capaciteiten, zei Calder: “Ik denk dat we realistisch gezien het komende jaar onder de loep zullen worden genomen … en waarschijnlijk voor de rest van de seizoen, “voegde hij eraan toe.

‘Als er nu geen enorme druppelverspreiding is, kunnen we binnen de sociale afstand blijven die we hebben neergelegd voor … de Crucible en The Oval.

Engelse Premier League

IANS-foto’s

‘Maar als het een probleem is, moeten we de sociale afstand binnen de stadions heroverwegen en dat wordt heel moeilijk’, voegde hij eraan toe.

Ongeveer 1.000 fans keken onlangs naar een cricket-vriendelijke wedstrijd tussen Surrey en Middlesex in The Oval. Het World Snooker Championship at the Crucible en het Goodwood paardenracesfestival zijn ook pilootevenementen.

READ  Ed Boon bevestigt dat John Cena de stem van Peacemaker zal inspreken in Mortal Kombat 1; Anthony Starr als Homelander is niet bevestigd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *