Officieel omgedoopt tot Rainbow Six Quarantaine Extract

Illustratie voor een artikel met de titel Rainbow Six Quarantine Extract Officially

foto: Ubisoft

volgende regenboog zes De naam van het spel is niet langer Steen, Ubisoft heeft vandaag aangekondigd أعلنت. In plaats daarvan heet het nu de volgende co-op shooter Rainbow Six-extract.

De zesde regenboogsteen Het werd voor het eerst onthuld Tijdens E3 2019, voor de covid-19 pandemie. Tijdens een winstgesprek met investeerders in februari 2021 zei Ubisoft CEO Yves Guillemot dat: De uitgever dacht erover om de naam van het spel te veranderen. Nu, in de aanloop naar het grote Ubisoft Forward media-evenement, heeft Ubisoft de naamswijziging bevestigd en meer informatie geplaagd tijdens het evenement.

regenboog zes extract Het vertegenwoordigt een afwijking van de serie, die grotendeels gebaseerd was op de realiteit en echte SWAT-tactieken en militaire tactieken bevatte. Deze keer zullen spelers samenwerken met twee andere vrienden en een gemuteerde buitenaardse parasiet tegenkomen die de wereld heeft vernietigd, miljoenen heeft gedood en daarbij monsters en gemene wezens heeft gecreëerd. Het is aan de Rainbow Six-klanten, van wie velen in de laatste verschenen R6 Spel om de dag te redden.

extractie Het leven begon als een Het heet een sciencefictionproject Pionier. Deze game is sterk aangepast en veranderd in iets heel anders dan de humor waarin het werd gezien waakhonden 2, Het is geherformuleerd in regenboog zes pop-up titel. extractie Het lijkt te zijn gebaseerd op een tijdelijke modus die verscheen in appeared regenboog zes sig terug in 2018. in deze situatie , uitbraakNadat een sonde in New Mexico was neergestort, moesten spelers het opnemen tegen golven gemuteerde aliens.

Ubisoft heeft geen startvenster voor de nieuwe titel gegeven regenboog zes extractie. De coöp-shooter wordt op 12 juni volledig onthuld tijdens het Ubisoft Forward-evenement, dus misschien wordt daarna een soort releasedatum gedeeld. Dit evenement is slechts een van de vele die worden georganiseerd door uitgevers en bedrijven Als onderdeel van het E3-seizoen 2021.

.

READ  Voor deze offline en op schijven gebaseerde games is online inchecken op Xbox Series X vereist.
Written By
More from Aubrey Mason

En nu, voor enkele poriën van HD-videogames

Heb je ooit een videogame gespeeld en bij jezelf gedacht: “Jongen, zou...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *