The Division verschijnt deze maand niet in Ubisoft Forward

Verwacht geen updates voor The Division Heartland tijdens E3 dit jaar — Ubisoft’s Division-teams zeiden dat ze niet zullen deelnemen aan het Ubisoft Forward-evenement van volgende week, omdat de aankomende gratis MMO daarvoor meer tijd nodig heeft. Het is klaar om te pronken met het publiek.

“We zullen dit jaar niet bij Ubisoft Forward zijn, maar we nodigen jullie allemaal uit om met ons mee te doen om spannende aankondigingen over andere Ubisoft-titels te horen”, zei Division Teams vandaag in een tweet. Hoewel ze niet aanwezig zullen zijn om iets nieuws te laten zien in The Division 2 of Heartland, schrijven beide teams dat de nieuwe content van The Division 2 tegen het einde van het jaar “op schema” is. Bovendien zullen audities geleidelijk worden ontgrendeld voor Heartland, samen met aanmeldingen voor iedereen die geïnteresseerd is.

Ubisoft Forward staat gepland voor 12 juni, met een preview van een uur om 11.00 uur PDT / 14.00 uur EST / 19.00 uur GMT. Daarna kun je een presentatie verwachten met nieuwe informatie over Far Cry 6, Riders Republic en de hernoemde Rainbow Six Extraction, een FPS die voorheen bekend stond als Quarantine.

Hier is de advertentie:

“We zijn ook teleurgesteld”, zegt Ubisoft Massive Producer Tweet Pal Hofstein Nadat de advertentie is geplaatst. “Maar we moeten ervoor zorgen dat we klaar zijn om grote aankondigingen te doen. We zijn er vandaag niet.”

We werken onze lijst met evenementen die grenzen aan E3 en E3 voor dit jaar voortdurend bij, dus houd die de komende weken bij de hand.

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title”: “De divisie verschijnt deze maand niet in Ubisoft Forward,” “type”: “news”, “category”: “the- Division- heartland” }, “user”: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Ubisoft “,” genre “:” Survival “,” title “:” The Division Heartland “,” Genres:[“Survival”,”MMO”,”Free to Play”]}}}}

READ  DnD loyale aanpassing geeft Solasta volgende maand vroege toegang
Written By
More from Max Mcgee

Clint Frazier baalde over de rol van Yankees die had kunnen zijn

Het wachten op Clint Frazier lijkt door te gaan. Alle tekenen wezen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *