Onder ons is een insect dat een leger kleine bonen maakt

Een bug tussen ons zorgt er onlangs voor dat je het nooit alleen zult doen in een spel van sociale tegenstanders, maar het blijkt behoorlijk slecht te zijn, tenminste als het niet een functie is die de ontwikkelaar bedoelde. Gary Porter, een programmeur bij Inersloth, een van de makers, heeft enkele video’s van de glitch gemaakt waarop een zeer kleine groep van zijn bemanningsleden te zien is, enigszins jammerlijk, blijven evolueren en zwermen rond echte bonen. Alles lijkt op een spin, hoewel de bemanningsleden nog niet via eierzakken zullen bevallen.

Porter zei niet waar de fout vandaan kwam, maar zoals je zou verwachten, veroorzaakt het een puinhoop met het apparaat. De video die hij plaatste, had elke seconde last van een ernstige vertraging en zei dat zijn groep teamgenoten ervoor had gezorgd dat Unreal elke seconde tientallen bugs uitbraakte, dus de vertraging.

Wat Innersloth ziet als conceptuele fouten, hopen fans dat het op de een of andere manier in het spel wordt verwerkt.

“Je begrijpt niet hoeveel ik zou betalen om deze bonen als huisdier te hebben”, zei een commentator. “Laat me ze ook allemaal in verschillende kleuren maken, alsof ik ze heb gestolen van de verschillende mensen die ik als bedrieger heb vermoord.”

Dat is een beetje afschuwelijk, maar zeker in overeenstemming met de manier waarop de meeste games onder ons voorkomen. De Community Manager van Innersloth herinnerde hen aan een spel dat het een stuk gemakkelijker zou maken om het te volgen als je meerdere kleine bonen had – zeker niet het soort functie dat je zou willen, zelfs niet met onze handige scheidingsmogelijkheden.

READ  District 9 Directeur Neill Blomkamp maakt nu een game

Afgezien van het gemak van volgen, is er een onmiskenbare aantrekkingskracht om in een kleine boon te lopen en deze als een biljartbal tegen de muur te zien stuiteren.

Check het zelf op Twitter.

Misschien is “een boon in het gat gooien” op een dag een nieuwe taak, maar bij gebrek aan nieuwe updates en “Between Us 2” nemen sommige game-ontwerpers onder ons het spel in eigen handen en veranderen het in een stadsgebouw simulator.

Written By
More from Max Mcgee
Hier komt Final Fantasy 7: maak het opnieuw met een klassieke camera in PS1-stijl
Hoewel de remake van Final Fantasy 7 je tal van nieuwe manieren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *