Bronnen: Houston Outlaws proberen de Overwatch-trilogie uit te laden


Een andere wederopbouw van de Houston Outlaws is mogelijk onderweg omdat de organisatie actief drie spelers, waaronder de 2021 Overwatch League Rookie of the Year Se-Hyun ‘Pelican’ Oh, aan andere teams heeft voorgesteld, vertelden meerdere bronnen aan Dexerto.

Bronnen zeiden dat het management van Outlaws in gesprek is geweest met meerdere teams over de Overwatch League met als doel DPS Pelican te ontladen en Seung-Hyun ‘Ir1s’ Kim en Tank Min-Jun ‘PIGGY’ Shin te ondersteunen.

Ondanks hun beste inspanningen zijn de Outlaws er nog niet in geslaagd om kandidaten te vinden die geïnteresseerd zijn in deze spelers. Dezelfde bronnen meldden ook dat de Outlaws Pelican en PIGGY wilden overdragen als een algemene deal.

Houston Outlaws

2021 Rookie of the Year Pelican is een van de spelers die de Outlaws introduceerden bij andere teams

Bronnen hebben aangegeven dat een van de belangrijkste redenen waarom de Outlaws drie spelers willen sturen, de wens van Dante ‘Danteh’ Cruz is om terug te keren naar zijn hoofdrol in DPS. De Noord-Amerikaanse speler, die in 2018 bij de Outlaws kwam, speelt voornamelijk voor de Doomfist sinds Pelican eind vorig jaar uit Atlanta Reign kwam.

Het nieuws zal voor velen als een verrassing komen Observatie League Fans zoals de Outlaws staan ​​momenteel vierde in het westerse klassement met een 9-3 regulier seizoenrecord en hebben zowel de Kickoff Clash als de Midseason Madness gemaakt. Het team treft op 11 augustus de New York Excelsior in hun eerste kwalificatiewedstrijd van de zomer.

READ  Fauci zegt dat hydroxychloroquine niet effectief is bij de behandeling van Covid-19
Written By
More from Aubrey Mason
De grote lokale samenwerkingsupdate voor Stardew Valley is gearriveerd in consoles
Stardo Valley1.5 update Veel gelukkiger van ons toen het in december voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *