Google Store in NYC verwijdert Stadia-demoruimte

De eerste winkel van Google is vorig jaar in New York City geopend met aankopen, reparaties, tips en productdemo’s. De Google Store had ook een Stadia-kamer, maar die is van de Chelsea-site verwijderd.

De Google Store in Chelsea, New York City, heeft de afgelopen twee weken zijn Stadia-ervaringsruimte verwijderd, 9to5Google Zeker op. Bij een persoonlijk bezoek aan de winkel deze week, werd de Stadia-kamer volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe ervaring rond de Pixel Buds Pro. De Stadia-ervaring was er nog steeds In ieder geval eind juni.

De Google Store in Chelsea biedt net als vandaag drie experience rooms; Een Nest-product zoals de Nest Audio en Hub, een kamer om Pixel-smartphonecamera’s te testen en nu een kamer om de Pixel Buds Pro uit te proberen – de Pixel Buds-kamer heeft de vorige Stadia-ruimte vervangen.

De Stadia-ruimte in de Google Store bood iedereen de mogelijkheid om Stadia-games in de Store uit te proberen met Stadia-controllers met Pixel-telefoons, Pixelbook Go en Chromecast Ultra op tv’s. De kamer is gebouwd met elegante akoestische koepels die een persoonlijke luisterruimte creĆ«ren zonder dat er een koptelefoon nodig is, evenals meubels om op te zitten en games te spelen. Nu de kamer is verwijderd, biedt de Google Store in New York City helemaal geen Stadia-demo’s.


Update 8/3: In een verklaring bevestigde Google dat de Google Store in New York City is ontworpen om af en toe van kamer te veranderen.

In tegenstelling tot wat we in de winkel hebben gezien, zegt Google echter dat Stadia-demo’s nog steeds beschikbaar zijn bij Chelsea op Chromecast met de Google TV-demo naast de ingang van de winkel (gedeeltelijk hieronder afgebeeld). De tv stond uit toen we in de winkel waren, maar Google bevestigde dat er demo’s beschikbaar waren.

We zijn altijd van plan geweest om sandboxen te roteren om de diverse voordelen van Google-producten te laten zien, zodat we onze klanten een geweldige winkelervaring kunnen blijven bieden op al onze apparaten.

De Stadia-controller en Chromecast met Google TV zijn nog steeds te koop in de Google Store en klanten kunnen Stadia-games ook nog steeds spelen in onze Chelsea-winkel.


De Stadia-ruimte die in 2021 met de Store is gelanceerd, is de eerste kamer die Google tot nu toe uit de Store heeft verwijderd. Vermoedelijk zal Google deze drie kamers op de Chelsea-locatie verwisselen naarmate nieuwe producten in de loop van de tijd worden gelanceerd.

READ  Sony A7 IV komt met 33MP-sensor en 4K 60p-video

Met name de Google Store in Brooklyn (Williamsburg) beschikt niet over dergelijke experience rooms, maar Beide De sites verkopen Stadia Controller samen met andere Google-hardwareproducten, waaronder Pixel-telefoons, oortelefoons en Nest-producten.

Meer over Google Stadia:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
De AirPods zullen binnenkort opnieuw worden ontworpen, beweert het rapport
Apple AirPods (links) en AirPods Pro. Jeff Dunn AirPods Pro in een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *