Onderzoek wijst uit dat de immuniteit snel afneemt bij mensen met milde Covid-19-infecties

Coronavirus live updates van over de hele wereld

De gezondheid van kinderen en leerkrachten moet de leidraad zijn bij het heropenen van scholen, vertelde Dr. Anthony Fauci, directeur van de National Institutes of Allergy and Infectious Diseases, dinsdag in een interview aan CNN’s Jake Tapper.

“Ik denk dat je dat in de context moet plaatsen dat het een belangrijke kwestie is om ervoor te zorgen dat je er alles aan doet om de veiligheid en de gezondheid van de kinderen en de leerkrachten te beschermen, en dat zou je beleid moeten leiden”, Fauci zei.

Fauci zei dat er verschillende soorten benaderingen worden besproken om scholen te heropenen.

“Maar om hun gezondheid en welzijn te beschermen, evenals leraren, om een ​​soort modellenwerk te doen, verschillende versies en ik heb verschillende versies gehoord van verschillende verschillende superintendenten, over de schoolplanning, over ochtend, middagen, over afwisselend dagen, ongeveer meer buiten dan binnen als je kunt, het beschermen van de kwetsbaren. ”

Fauci besprak Covid-19-tests op scholen en hoe deze zouden kunnen worden geïmplementeerd.

“Een meer universele test voordat u instapt, en met tussenpozen met verschillende tussenpozen, bewakingstests die duidelijk worden besproken op het niveau van universiteiten en hogescholen.” Fauci zei. ‘Of dat al dan niet wordt besproken met betrekking tot basis- en middelbare en andere scholen, ik weet het niet zeker.’

Fauci zei dat het niet waar is dat het idee dat kinderen niet zo ziek worden als volwassenen of het coronavirus overdragen zoals volwassenen betekent dat er geen gevaar is bij het heropenen van school.

“Over het algemeen doen kinderen die geïnfecteerd raken – zoals we weten uit de statistieken – het voor het grootste deel heel goed en worden ze niet ernstig ziek … maar daar zijn uitzonderingen op. En ik denk dat we moeten zijn realistisch om te beseffen dat kinderen die voor het grootste deel besmet raken, geen ernstige ziekte krijgen – maar sommige kinderen worden ernstig ziek en sommigen geven het door aan de volwassenen, ”zei Fauci.

READ  29 jaar na Watershed Budget plaatst het congres een teruggegooide foto van Manmohan Singh op Instagram

Written By
More from Max Mcgee

Risico op regen 2-update voegt nieuwe kaart toe aan pc, volledige patch-aantekeningen onthuld

Ontwikkelaar Hopoo Games heeft rolde een gloednieuwe update uit voor Risk of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *