Oneindige vlag diefstal wild aura loont

Spartaan met oranje pantser die een vlag voert in Halo Infinite.

schermafbeelding: 343 industrieën

Voor het eerst in tien jaar Hallo Het is weer magie. Halo 4 En 5 Ze waren prima, maar ze misten grotendeels de magie die eerdere games definieerde: de kenmerkende cocktail van tegengestelde spelen die je zicht rood maken terwijl je zo hard moet lachen dat het pijn doet aan je longen. oneindige uitstraling Hij heeft de mix tot nu toe genageld, zoals te zien is in een clip die is vastgelegd door Twitch Streamer God riep. Je moet het echt zien om het te geloven:

Kun je fantaseren?! Als ik in het andere team zat, zou ik erg overstuur zijn! Ik zal ook mijn reet lachen.

Dus, wat is hier in godsnaam precies gebeurd? NadeGod en zijn teamgenoten spelen een Capture the Flag-wedstrijd op Highpower, een van de drie niveaus die momenteel in de grote teamstrijd kunnen worden gespeeld. Bij Highpower genereert het Wasp-voertuig – een vliegtuig met kleine kanonnen trouwens dat laag moet worden – af en toe, maar heeft slechts een stoel voor één persoon. Ze sprongen erin, zeiden NadeGod’s teamgenoten in de hel daarmee, en in een Olympisch vertoon van dapperheid bleven ze eigenlijk zitten.

Dit is waar dingen meteen uit de rails vallen: in plaats van binnen de grenzen van de Highpower te blijven, draait het trio rond de achterkant van de kaart om achter de vijandelijke basis te komen – die toevallig onbezet is. Een van hen springt, grijpt de vlag en springt weer. Hierna schiet NadeGod de rest op de terugweg naar de basis, waarna zijn teamgenoot scoort.

Ik barstte in lachen uit.

Vorige week, op het 20-jarig jubileum van Microsoft’s Xbox-ontwikkelaar 343 Industries-verrassing vrijgegeven oneindige uitstralingMultiplayer-modus, zij het in een bètastatus. (oneindige uitstralingMultiplayer-modus is en zal gratis zijn om te spelen.) De volledige versie van de game, inclusief de premium geprijsde campagne, wordt op 8 december gelanceerd op Xbox en pc, en zal worden opgenomen als onderdeel van de Xbox Game Pass-bibliotheek.

Als spelers al een duistere magie als deze begonnen, hele weken geleden oneindige uitstraling Officieel uitgebracht, ik kan niet wachten om te zien wat magische spelers zullen doen als het hele spel voorbij is.

READ  Nintendo en Sakurai hebben ingestemd met de Smash Bros.-game van No More Heroes 3. Stijl Boss Fight
Written By
More from Lesley Curry
RX 6700 XT en Ryzen 9 5950X zijn nu beschikbaar via Newegg Shuffle
​Bijwerken: Die Shuffle is voorbij, maar kom volgende week terug voor meer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *