TikTok downloaden op Windows 2022 Tip

Deze tutorial gaat over het downloaden van TikTok op Windows. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt, Hoe TikTok op Windows te downloaden. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

inhoudsopgave

Controleer Hoe TikTok op Windows te downloaden

Doet je nek pijn? Misschien heb je een slechte nachtrust gehad. Of misschien waren het de drie uur die je voorovergebogen over een klein scherm doorbracht met het kijken naar belachelijke kleine video’s. We veroordelen je niet. We zullen je niet vragen om “uit te gaan” of “voor een glas water”. Maar om hem te redden van pijn en fysiotherapie, raden we aan: TikTok op zijn bureaublad. TikTok is vooral bekend als een mobiele app, maar de desktopversie van het platform biedt veel van dezelfde functies op een groter scherm (en aanzienlijk minder nekpijn).

Hier is alles wat u moet weten over TikTok op uw bureaublad. TikTok is nu beschikbaar voor pc. De wijdverbreide app voor het delen van video’s is nu beschikbaar voor pc. Voorheen was het beperkt tot alleen mobiele apparaten, maar nu kun je het op je computer installeren om leuke video’s te blijven bekijken. Opgemerkt moet worden dat deze methode alleen geschikt is voor Windows.

Hoe TikTok op Windows te downloaden

Hoe TikTok op Windows te downloaden

  • Allereerst hoeft u alleen de bestanden van hun officiële websites te downloaden (TikTok APK en LDPlayer-installatiebestand).
  • Nadat u beide bestanden hebt gedownload, klikt u op het LDPlayer exe-bestand om het op uw computer te installeren.
  • Open nu de LDPlayer-app op uw desktop/laptop.
  • Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet.
  • Zoek naar TikTok in de emulator.
  • Tik op Installeren en download de TikTok-app rechtstreeks naar je computer op dezelfde manier als je hem op je Android-telefoon installeert.
READ  Crash Bandicoot krijgt volgend jaar een nieuwe Mobile Runner-game

Installeer TikTok op Windows met apk

  • Open uw LDP-speler. (U hoeft niet in te loggen of verbinding te maken met internet)
  • Eenmaal geopend, klikt u eenvoudig op de drie stippen in de rechterbovenhoek.
  • Er is een optie voor een apk-bestand, selecteer deze optie om het TikTok-apk-bestand te kiezen dat in het bovenstaande proces op de pc is opgeslagen.
  • Na het kiezen wordt de applicatie automatisch op uw computer geïnstalleerd.

Laatste woorden: TikTok downloaden op Windows

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt, Hoe TikTok op Windows te downloaden. Als uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je vrienden en familie om ons te steunen.

Written By
More from Eda Greene
6 tools waarmee u gemakkelijk inhoud kunt downloaden
Deelnemen tweeten Deelnemen Deelnemen e-mail Het downloaden van inhoud was nog nooit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *