Ontdek de geheimen van de vierde dimensie met Doctor Atominos op Xbox إكس

Je moet nooit te veel verwachten van een game die je £ 4,19 in contanten terugbrengt. Gelukkig deed Dr. Atominos ook niet eens de moeite om al lang bestaande stomme beloften te doen. Dit is een kort platformspel dat elementen van metroidvania en een sciencefictionverhaal combineert. Niet meer niet minder.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden in de Xbox Store voor Xbox One en Xbox Series X | S, dr.; Atominus is het nieuwste goedkope aanbod van Team Xitilon – They’re Late Lately MotEn de synchrone egelsEn de ontsnappingsvolgorde en meer.

Het belooft maar twee dingen: je de kans geven om de geheimen van de vierde dimensie te onthullen, en je meedogenloze meester bewijzen dat aardig zijn een levensvatbare manier van leven kan zijn. De verwevenheid van een fantastisch sci-fi-verhaal met enkele metroidvania-achtige elementen hielp bevestigen waar spelers naar op zoek zijn.

Een eenvoudige relatie, zij het met drie verschillende eindes, Doctor Atominos zal je laten springen, vertrappen, zwemmen en je nieuwe vaardigheden laten ontketenen; Vaardigheden die je optimaal moet benutten als je wilt slagen in je zoektocht om de vijf zittende bazen te transformeren.

Doe dit en je zult bewijzen dat je de beste Atominos-dokter ooit bent. Mislukt, en u blijft over om het opnieuw te proberen.

Onze volledige Dr. Atominos Xbox-recensie is in de maak en zal binnenkort bij je zijn. Als je Punt wilt rijden, ga dan naar Xbox-winkel En schroeven die downloaden. Laat ons weten wat je ervan vindt als je wat tijd met haar doorbrengt.

READ  Waarom Sony de beste versie van de nieuwe generatie Hoops-titel aanbiedt

Spelbeschrijving:

dr. Atominus is een kort platformspel met metroidvania-elementen en een geweldig sci-fi verhaal. Onthul de geheimen van de vierde dimensie. Ren weg van je wrede meester… of is er een manier om vrede te sluiten?

Written By
More from Vanessa Hale

Ark 2 wordt bij de lancering exclusief voor Xbox Series X / S-console

De hoofdrol van Vin Diesel in Studio Wildcard’s survival-sandbox Ark 2 is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *