Ontketen Hot Wheels: fantastisch raceplezier in de wereld van de gameseries

Ik denk niet dat ik in decennia aan Mattel’s Hot Wheels heb gedacht, maar op 30 september van dit jaar keer ik om. Hot Wheels ontketend vrijgeven die dagEn de racer in arcadestijl kan niet in betere handen zijn.

Milestone uit Milaan, bekend om zijn hardcore en gelicentieerde racesimulatie zoals simulation Supercross Monster Energy 4 En de MotoGP-franchiseJe krijgt de kans om creatief je benen te strekken met de verzamelauto’s, en het moment verspilt niets. Weekend met build preview van Hot Wheels ontketend Laat me steeds weer spannende en uitgebalanceerde race-actie zien. Het is niet alleen een showcase van kartraces en power-ups in een Hot Wheels-chassis. Er is genoeg contrast op de baan, in de voertuigen en het omringende landschap om Hot Wheels het gevoel te geven dat ze een kanon hebben, en jij, de bestuurder, maakt er deel van uit.

De tracks zijn natuurlijk een droom die uitkomt voor tweedeklassers. Nogmaals, in plaats van onverklaarbare magneetschakelaars en ringen ter grootte van een reuzenrad samen te voegen voor alleen een visueel effect, zijn de circuits die ik op deze manier heb gereden, geïmplementeerd met een soort uitdaging of voordeel in gedachten. Het momentum in de magneetschakelaars brengt u bijvoorbeeld in een hoek in plaats van er vandaan – dit is waar het pad meestal geen vangrail heeft. Een enorme ring kan leiden tot een boostplaat, die je stuwkracht verdubbelt (en meer bespaart door het strategische gebruik van turboboost). Het kan je ook in een onbewaakte haarspeldbocht brengen, waardoor je spel van de baan raakt en in de omringende meta-omgeving crasht.

READ  Warzone-streamer schept op Twitch zonder te merken dat zijn cheat-engine wordt weergegeven

De instellingen zelf lijken dramatisch تظهر Hot Wheels ontketendDe esthetiek van winnen. Wat ik zag had drie verschillende omgevingen – iemands kelder, een universiteitsgebouw, een wolkenkrabber in aanbouw – en vervolgens liepen er verschillende vooraf gebouwde cursussen doorheen. Sommige baanclips werden bijvoorbeeld kort over de kale vloer of iemands bureau gedrukt voordat ze weer op de kunststofbaan kwamen. In de kelder is een spin een gevaar op de baan en zijn web wordt een soort blauwe shell-equalizer die de raceleider knock-out slaat. In de campusomgeving viel ik van het pad van de ‘toegepaste zwaartekracht’ en rende in plaats van terug te rennen over de vloer, onder de poten van een kruk en de bibliotheek in. Ik ben een paar keer van het ene deel van het pad naar het andere gevallen, maar ik denk niet dat het me het voordeel gaf van de kortere weg. Idealisten van cartoonracen zullen echter onvermijdelijk op de hoogte blijven van dergelijke dingen.

Foto: mijlpaal/Mattel

Dit alles vormt een aanvulling op een wagenpark met 33 auto’s in preview-build, met meer dan 60 beloofd bij de lancering. De auto’s hebben een variabele wegligging, snelheid en acceleratie, en dan is er meestal een duim omhoog op de schaal, ofwel om brute kracht te dempen of om de algehele verwijdering (enorme afvalinzamelingsfactor) in stand te houden. Dragracers zoals de Rodger Dodger, gekenmerkt door hun enorme motorkoppen en motorkappen, hebben een geweldige start die niet echt wordt uitgelegd, maar ze profiteren van hun acceleratie. Daarentegen hebben ze niet veel turboboost. Ondertussen heeft de Bump Around – letterlijk een botsauto – een enkele, zeer lange, variabele turboboost die kan worden gebruikt om de toekomstige low-end of Exotique dubbele loopband af te weren, die beide een snelheid van 5 van de 6 hebben en controle waardering.

Milestone zegt dat het de auto’s van de wereld heeft gebouwd in een schaal van 1:1, wat verklaart waarom de cumulatieve driftafstand heerlijk wordt gemeten in inches. Het onderscheidt zich door hun vakmanschap in het detailleren van oppervlakken, van het matgrijze chroom van het uitlaatspruitstuk tot de parelmoerlak en metallic folie die racers in de jaren ’70 en ’80 veel gebruikten. Ik heb misschien geen Hot Wheels gekocht sinds ik mijn grootmoeder in 1984 bezocht, maar de garage noemt correct het jaar en de serie van elk model. De meeste waren van het laatste decennium, een paar waren platina of andere verbeterde versies.

Meer dan dat, in enkele uren snurken met Hot Wheels ontketend Ik heb me er nog nooit helemaal buiten gevoeld met een auto, en ik heb me er ook nooit helemaal buiten gevoeld Bij met de beste van hen. De gevaren van de baan waren subtiel en gevaarlijk genoeg om te voorkomen dat ik op de automatische piloot zou rijden, zelfs met de snelste auto’s met maximale wendbaarheid. Er waren tal van scheuren die complexere fysica met zich meebrachten dan alleen downforce en drift – waarvan er vele me de spatborden en skateboardstijl lieten afslijpen voordat ik in de MC Escher-achtige afgrond van de wolkenkrabberomgeving viel.

Maar zelfs met de repost twee keer eindigde ik nog steeds als derde met de Roller Toaster (een oude vrachtwagen met twee King Thin-dia’s achterop). Het heeft een gemiddelde snelheid van 1 op 6, maar is de langste booster in de vloot. Ik vind dat geweldig; Kinderen zullen waarschijnlijk een favoriete look kiezen, en het is een goede zaak dat het, ongeacht het type, kan concurreren. De meer uitdagende volwassenen zullen proberen het allemaal te overtreffen met de funky rit.

Hot Wheels ontketend Het werd op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows-pc en Xbox One.

More from Madison Garrett
Waarom ben ik zo opgewonden voor de Timbers and Thorns-spellen dit weekend?
Meestal content die een dag eerder is afgespeeld Portland Timbers Wedstrijddagen zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *