Steek overstroomde putten over in Flatland Vol.2 op Xbox, PlayStation en Switch

Moet je Flatland Vol.1 spelen voor het vervolg? Nou, sinds Qubyte Interactive (achter hen) Schaakridders: ShinobiFlatland Vol.2 naar Xbox brengen Zonder verwijzing naar het originele spel, zouden we het risico lopen te vermoeden dat onze simpele vraag geen antwoord had. In feite zullen we eerst onder de voeten springen en zien wat Flatland Volume 2 te bieden heeft.

Misschien zit je voor ons in een ander kamp en heb je eerder zowel Flatland Vol.1 als Flatland Vol.2 gespeeld op pc of een van de andere consoleplatforms behalve Xbox. Maar of je nu wel of niet een beetje relevant bent, dit vervolg is gedropt op Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4/5 en Nintendo Switch gaven spelers de opdracht om de overstroomde Flatlands-plannen zoveel mogelijk te doorkruisen.

Voor £ 3,29 en nu beschikbaar om te kopen en te downloaden, is Flatland Vol.2 een zeer snelle en hardcore platformgame. Als dat je nog niet heeft tegengehouden en je nog steeds geïnteresseerd bent om meer te horen, wat dacht je ervan om wat handschriftniveaus en bliksemsnel herstel ook jouw kant op te gooien. Wat is tenslotte een hardcore platformgame zonder bliksemsnelle herstelmogelijkheden!?

Je doel hier is om door de Flatlands te reizen en je kleine vierkante personage te helpen de fasen en niveaus te passeren die je in de weg worden gegooid. Dit alles belooft een beetje een uitdaging te worden, maar met eenvoudige bedieningselementen die een behoorlijke diepte bieden als je het echt onder de knie wilt krijgen, en tal van verzamelobjecten en spelmodi om te ontgrendelen, zou er meer dan een goede hoeveelheid moeten zijn spel hier te vinden.

READ  YouTube voegt HDR-ondersteuning toe aan Xbox

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • De bedieningselementen zijn eenvoudig en toegankelijk, maar met verschillende dieptelagen om te beheersen;
  • Veel dingen om te verzamelen en nieuwe spelmodi om te ontgrendelen;
  • Razendsnelle herhalingen zorgen ervoor dat je zelfs in de moeilijkste levels blijft stromen;
  • Een uitdagend, snel en leuk spel.

Als je Flatlands wilt bekijken en denkt dat Flatland Vol.2 iets voor jou is, ga dan naar Xbox-winkel en ontvang een download voor Xbox One of Xbox Series X | S. Je vindt de game ook op PS4, PS5 en Switch. En als je Vol.1 eerst wilt spelen, kun je het beter in verschillende formaten uitproberen, zoals Computer via Steam, eerste.

Houd ons de komende dagen in de gaten voor onze recensie van Flatland Vol.2 op Xbox.

Spelbeschrijving:

Een snel, krachtig platformspel met handgemaakte levels en een razendsnelle revival. Help Square door het gevaarlijkste deel van de platte aarde: overstroomde putten.

Written By
More from Vanessa Hale
FIFA 22 brengt “nieuwe gameplay-technologie” naar Xbox Series X, Series S in oktober
We hebben een releasedatum voor FIFA 22! De game komt officieel uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *